Farmor och Farfar

Hejsan bloggen.
Som jag sa, så har jag inte hunnit blogga så mycket den senaste veckan eftersom jag är bortrest och har inte riktiigt känt för att sätta mig och blogga, men jag bloggade i måndags tror jag.

Idag flyttade vi över från kusinerna till farmor och farfar, innan bodde vi ju hos Kusinerna men nu kan vi sova här. Det finns lite mer plats att sova på här, innan trängde vi ihop oss i Moas rum.

Fast nu orkar jag inte skriva mer.

Kram

Kusinerna :)

Hejsan.
Har inte bloggat på ett tag nu, men jag är hos kusinerna, (eller kusinen, den ena kusinen är aldrig hemma) och internetet samarbetar inte med mig.
Men idag går det lite bättre.
Har mammas minidator i köket och lyssnar på musik, Moa bakar och Andrea sitter och gör lite ljud.
Moa är kusinen förresten.

Vi har varit här i snart en vecka, har inte gjort jättemycket, men vi har trevligt.
I lördags var vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen, den var bra, men ganska olik boken, eller det var ett tag sen jag läste boken så jag kommer inte ihåg så mycket men Moa kom ihåg lite mer och hon var besviken så den var ganska olik boken, men den var bra endå, väldigt bra gjord.

Jag glömde usb sladden till mobilen, så jag kan inte lägga upp några bilder men jag kan lägga upp nåt när jag kommer hem.

Nu ska jag vara lite soccial med Andrea och Moa

Puss

Sova vs Packa

Hejsan
Jag borde egentligen fortsätta packa, men det är så sjukt tråkigt.
Åker till kusinerna och farmor och farfar imorrn så jag måste verkligen packa nu.
Komme inte bli världens roliaste resa. Först buss till jkpg,sen tåg till sthlm och sen tåg till Sundsvall. Eller jag tror det blir så iallafall.



Idag har jag varit med Emelie, först gjorde vi typ ingenting, båda var typ aströtta.
Sen gick vi in till henne och hyrde en film.

Haha, den var aslam, sjukt kul och grymt söt skulle man kunna säga.

När den var slut kollade vi lite på the hills och sen runt halv 7 gick jag hem för hon skulle äta, jag tänkte packa lite och hon skulle typ på bio lite senare.

Nu är jag trött, jag vet inte om jag ska packa färdigt allt och sen gå och lägga mig, eller om jag ska packa pyttelite till och sen lägga mig och packa färdigt allt imorrn.
Jag tror att det blir det första allternativet, det är alltid bäst att ha det gjort.
Men vi får se.

Pusselipuss

btw, jag kommer nog inte blogga så mycket den här veckan eftersom jag ska vara med släkten nu, men kanske kan låna nån data.

Enrique i two and a half men.

Msn funkar nu :)

Jag kollar på Two and a half men nu, haha Enrique Iglesias gästspelar, tyckte att det var lite kul.

Har inte så mycket mer att säga nu, jag har typ skrivit ett blogginlägg i varje program nu.
Nu tänker jag inte skriva mer på den här lilla datorn
Puss


Family guy

Nu kollar jag på Family Guy.
Snart är det Two and a half men.

Jag har laddat ner msn men jag kan inte logga in. Udda. Men sak samma, jag får väl sitta vid min riktiga dator, den här är ju typ mammas igentligen. Men min dator är inte bärbar, inte det roligaste. Men jag ska nog köpa en ny snart. Inte en sån här liten då, det är sjukt jobbigt.

Ska testa att starta om datorn, kanske funkar då.

Puss puss <3

Simpsons

Hej hej!
Jag sitter här och kollar på Sinpsons.
Mamma har köpt en minidator som jag sitter vid, det är sjukt svårt att skriva på den. Grymt små tangenter, men man vänjer väl sig.
Blir inte Amanda hon kommer inte hem förens imorrn.

Haha, ganska kul Simpsons avsnitt, har sett det typ sjuttielva gånger innan men det är kul endå. Det är det när Bart, Milhouse, Ralph och Nelson typ bildar ett band, eller de bildar det inte men de är med i det. Typ värsta backstreet boys jr. Men nu ska jag kolla om jag kan ladda ner msn på den här lilla datorn.
Puss

MJ, Fame & Batman

Hejsan

Hann inte skriva nåt igår eftersom jag kom hem idag.
Men iaf, gårdagen spenderades med Amanda, eller jag kom till henne lite innan 18:30 så gårkvällen kanske det blir.  Vi kollade på den här:


19:00 stängde vi av och kollade på Privileged

Sen fortsatte vi med Michael Jackson och efter det dansade runt i hennes vardagsrum och lite senare satte vi på Fame.


När vi hade sett nåt avsnitt stängde vi av och kollade på batman, men vi satte på det sen när batman var slut.
Jag blev så trött att jag stannade där, och så somnade vi i soffan. Så jag kom inte hem förrens idag, vi ska va lite senare sen med, nu är hon typ och kollar på nån hund.

Puss och kram

Stan & Sommarkrysset med Måns

Hej.

Idag vaknade jag nån gång efter 7 och började göra mig i ordning. 09:30 åkte jag med Johanna, Emelie och deras mamma till stan. Jag och Johanna hade tänkt äta frukost på McDonalds, när vi kom dit så var det inte öppet så vi gick och tog ut pengar istället. När jag hade tagit ut pengar så gick vi tillbaka till McDonalds för de öppnade då och vi trodde att de skulle ha frukost där men det hade de inte, och vi var inte jätte sugna på hamburgare 10:00, så vi gick vidare till malmborgs där det blev toast och o'boy.


Efter det gick vi runt i affärer och sånt, jag försökte desperat hitta några jeans men det gick inte så bra.
Vi gick runt i affärer som man typ aldrig är i, bara för att liksom. 
Vi åkte hem med en buss som gick 15:10 och var hemma kanske typ 15:45. 
När vi var hemma så bytte jag syster och var med emelie istället, vi segade lite och jag råkade trampa på en handkrämstub som låg på golvet. Ni ser ju resultatet själva.


Efter det gick vi och köpte fika

Oreo, sjukt gott.


Grymt äcklig rulltårta.


Cupcake. Den var god, ser inte så mycket på bilden,men det var fin från början.


Sist men inte minst. Läskig dricka, såg ut som diskmedel men smakade gott.

Anledningen till att vi köpte det här är att Måns höll Sommarkrysset ikväll så vi var ju tvugna att kolla på det. Då är det gott med lite fika. 
Vi åt upp häften av Oreosen och Cupcaken innan det hade börjat, men rulltårtan var kvar, och drickan, och hälften av oreosen. 

Vi upptäckte under programmet att rulltårtan var äcklig men det spelade inte så stor roll, Måns var ju på TV.

Måste bara säga att han var jättebra. Han var så nervös över det och när han behövde prata i telefon i direktsändning, men han skötte sig jättebra. Det var sjukt gulligt när han typ frågade alla hur han skötte sig. 

Men, nog om det, när det var slut gick emelie hem och jag gick hit och började blogga. 
Finns inte så mycket mer att skriva om nu, så ni får se mina inköp.

Skor - H&M


Tröja - H&M
Jeans tights - Gina tricot
(ursäkta bilden man ser inte mycket, men jag kom på att jag skulle ta kort på det när jag hade satt på mig det och jag pallade inte ta av det)


Klänning - JC 
Sjukt dålig bild, men jag bara tog lite snabbt.

Det blev inte så jättemycket men jag ska nog shoppa på tisdag igen med : Amanda, Nea och Anna.

Nu ska jag kissa.

God´natt alla.




 

Vänner & Mean Girls

Hejsan

Fortsatte med extramaterialet på vänner säsong 9 idag.

.

Sen blev det Mean girls.


När jag var inne på extramaterialet så kom Johanna in, och vi gick in till henne och tjatade lite i hennes kök, tills hennes föräldrar kom hem, då gick jag hem och nu ska jag gå och lägga mig.

God natt

Sol!

Hej.

Idag har det varit lite sol så jag har solat. Fast jag gick ut runt 15:30 och var bara ute en liten stund, så jag lär ju inte ha fått någon färg. När jag kom in kollade jag på simpsons, sen slängde jag ihop en kladdkaka lite snabbt och fortsatte kolla på tv.
Nu är det Married with children så jag kan inte skriva mer.

Jag glömde ta kort inna jag hade smakat .

Godnatt

Har kollat på sista avsnitten av vänner säsong 9 med mammsen nyss, kul kul. Satt på mig pyjamasen och ska sova. Jag har försökt göra det kallt i mitt rum, för att det ska bli lättare att sova. Eftersom det är varmt under täcket så är det lättare att sova. Svårt att förklara men ni fattar nog.

Nu ska jag sova i allafall

Godnatt


Spring

Man kan ju gissa vad jag började med att göra idag. Segade vid tv:n.
När Johanna kom hem så stack vi ut och sprang.
Idag sprang vi inte lika mycket som igår, men vi var lite trötta.

När vi hade sprungit så åt och drack jag lite, sen duschade jag, Johanna kom in med sin data när jag bara hade morgonrock på mig och man kunde knappt komma in i mitt rum, men hon fick komma in ändå och jag gick och klädde på mig. Ganska bra att bo granne, när man ska sitta vid datorn tsm, bara att ta med sig datan in.

Nu pallar jag inte skriva mer så detta klippet får avsluta mitt inlägg.


Så sjukt kul.

Nu ska jag vänta på johanna, hon är hemma och äter.

hejdå

Springa och stan

Hej hej
Som vanligt började dagen med att jag segade som fan.
Men ca 15:00 så startade mitt liv idag. Jag och Johanna var ute och sprang i typ en timme så jag tycker att vi var väldigt duktiga. Jag var så osmart så jag duschade innan vi gick ut och sprang, jag var ju lixom tvungen att duscha efter.
Men iallafall, när vi hade kommit hem så ringer Johanna och frågar om jag vill göra henne en tjänst. Snäll som jag är, gör jag henne denna tjänst och det var att fälja med henne in till stan och lukta på parfymer. Så jag fick hoppa in i duschen och klä på mig snabbt. Fast jag hade inte så bråttom igentligen men det kändes som att jag jag inte skulle ha alls mycket tid på mig.

Tåget gick från stationen 17:58 så vi gick lite efter17:00 och segade aset, men vi gick inte så långt förrens vi blev upplockade av hennes mamma och så skjutsade hon oss till stationen, så vi fick sega där istället.
Vi fick vara där ganska länge så johanna började bli lite otålig och typ springa runt och lägga pengar i ögonen.


Ser nästan ut som glasögon om man kollar snabbt.

Vi kom till stan tillslut och vi gick och luktade på parfymer.
Jag var sjukt hungrig så när vi hade gjort det så gick vi till mcdonkan och åt. Sen gick vi till JC, johanna hade presentkort där så hon letade efter nåt hon kunde köpa där.

Sen köpte vi glass och stannade till på Ur & Penn sen gick vi till bussen och åkte till B-ryd och där hämtade Johannas mamma oss. Den här ggn åkte vi inte villse.

När vi kom hem så aktiverade jag mitt kort, jag har äntlligen fått alla delar till det, jag började skaffa kortet för flera månader sen och nu kommer jag äntligen kunna ta ut pengar.

Jag kommer inte rikitgt ihåg allt som har hänt med det men nåt sånt här är det.

Mamma gick till banken och fixade papper som vi skulle skriva på och så typ nån gång i slutet på april eller början på maj . Vi ser då att båda vårdnadshavarna måste skriva på så vi får skicka det med posten till pappa på Gotland.
Det tar ju ett tag att skicka saker till Gotland och pappa är ju inte så snabb så han typ glömmer bort papprena hela tiden. I slutet av maj när han skulle komma hit och ta med mig och andrea till Norrland för att fira min farmor och farfars 140 (70+70) års fest så skulle han ta med sig papprerna men det glömmer han. När vi åker hem så stannar han i gbg ett tag hos min farbror och jag vet inte när han åkte hem sen men några veckor efter det så skikcar han dom. Mamma går till banken med dem och de skickar koden och sen kortet. Mamma ska aktivera mitt kort men det funkar inte så hon får gå till banken och fixa det och de skickar hem en liten apparat till mig som jag först trodde var en miniräknare men det visade sig sen att det var en kortläsare. Lite senare får jag hem en pinkod och lite sånt och då trodde jag att jag skulle kunna fixa det, men så får jag ett brev där det står : ditt inloggningskort finns att hämta på konsum. Man var tvungen att ha ID kort för att kunna hömta det och det har inte jag så jag fick vänta på att mamma skulle kunna hämta det. och idag har hon varit och fixat det så nu har jag äntligen fixat det.

Jag har också betalat tbx min lilla skuld till emelie idag om ni ville veta.

Nu ska jag gå och göra nåt ointressant, kanske lika ointressant som min lilla bankomatkorts-historia.

no makeup!

Eller nu kanske jag får börja säga What's up, im brüno xD

Ckokladbollssak

Hej hej
Jag är med Johanna. Vi har gjort chokladbollstårta typ, vet inte riktigt vad man ska kalla det.
Nu sitter vi och segar med datorerna och typ läser bloggar som vanligt.

Jag måste shoppa, blir nog shopping med Johanna på lördag. På kvällen bli det måns.
Jag måste ju köpa en pluggiskalender. Och jeans, massa jeans.
Nu har jag slängt bort alla jeans jag har. Eller jag har lagt dom i en kasse så ska nån annan få dom.

Måste bara vänta på att mamma fixar mitt kort så att jag kan ta ut pengar. 

Nu ska jag kolla om nån har bloggat nåt.

No makeup


F.R.I.E.N.D.S

Om någon undrar så är jag säker på att Johanna sov igår nu.
 
Igår satt jag uppe hela natten och kollade på vänner säsong 8. Eller jag somnade nog innan 4 men jag gick aldrig och lade mig på riktigt. Jag missade ett av mina favorit avsnitt så jag tänkte kolla om det på morgonen men då somnade jag igen så jag fick kolla om på det igen sen.
Men nu har jag sett på hela säsong 8 iallafall.
En annan sak jag märkte på morgonen var att mitt linne hade gått sönder. det har gått sönder en gång innan men då lagade jag det men nu har jag ingenting att laga det med.
Första ggn det gick sönder var typ samma dag jag köpte det. Det sitter typ små ringar i banden för att man ska kunna ändra banden och då gick den ringen sönder, men då hittade jag en liten tå ring som jag satte där. det låter jättemysigt jag vet men jag har aldrig haft den på tån.
Nu har det andra bandet gått sönder och jag har ingen bra ring till den.
Men nu ska jag inte prata mer om mitt linne.

Jag måste gå och duscha nu, jag ska va med Johanna när hon har jobbat färdigt och jag kanske skulle kunna ha städat lite tills dess.
fast det lär jag ju inte ha gjort.

Men nu ska jag duscha som jag just skrev

no makeup


Zzzzz...

Hejsan :)
Jag är med Johanna.
Jag sitter och lyssnar på Michael Jackson i två olika lurar typ, eller vad kallar man det för ?
Hon typ sover tror jag, det ser ut som det iaf. Inte så konstigt om hon sover eftersom hon typ går upp jättetidigt för att jobba.

Men nu pallar jag inte skriva mer för jag skrev bara för att ha nåt att göra, jag vågar inte gå runt ifall hon vaknar (om hon nu sover).

Hejdå

Muffins & Kladdkaka :)

Hej hej!
Igår började jag dagen med att sega, sen typ vid kanske 5 eller nåt så började jag städa och göra mig i ordning.
Runt 8 så ville amanda att jag skulle komma till henne så jag gick dit och hon hade bakat typ massa muffins och hade typ i ugnen också.
Hon var inte jätteglad på dem eftersom hon tyckte att dom blev dåliga, men jag tyckte att de blev goda :)
Hon tvingade mig att ta med mig massa hem ^^




Nu äter jag kladdkaka med Johanna :)


Visst ser det gott ut ? ^^



Nu ska jag fortsättta lyssna på Michael Jackson, va med Johanna, äta kladdkaka och städa :D

Brüno:)

Hejsan :)
Bio med Emelie idag :D
Vi såg Brüno :)


15:38 smsar emelie och tycker att vi ska gå på den, jag ligger då bara i pyjamas hemma i soffan och segar och den enda bussen vi skulle kunna åka med går 16:15 så jag fick skynda mig att göra mig i ordning.
Vi kom typ lite för tidigt till bussen men det gjorde inget :)

Vi kom in ganska lagom och köpte biljetter och satte oss och väntade lite :)


Vi köpte en blockbuster meny och sen kollade vi på filmen :)

Den var bra men den slår inte Borat kan jag säga^^Även om den var sjukt bra :D



Det är kallt i mitt rum nu eftersom fönstret är öppet :)
om någon ville veta ^^

Nu ska jag fixa min säng

No makeup!

:)

Hej hej!
Jag har varit lite dålig på att skriva nu men jag kan ju skriva lite nu, även om jag snart somnar eftersom jag är sjukt trött ^^

Jag har typ bott hos amanda de tre senaste dagarna, efter att vi hade kollat på MJs minnesstund, dangerous turnén och lite av dokumänteren om hans ekonomi typ i tisdags  så somnade jag i amandas soffa :)
Vi sov där hela natten och sen på morgonen gick jag hem och typ gjorde mig i ordning.
Jag åt korv innan jag gick till amanda och när vi hade varit där ett tag och typ kollat på nåt (jag tror det var vänner) så åt vi pannbiff :) Sen efter det gick jag hem och åt pasta xD
När jag skulle gå tillbaka till amanda så tog jag med mig Johanna dit och sen kom linnea :) Vi satt typ ute på amandas altan och åt massa onyttiga saker :)
Johanna gick hem typ halv 10 för hon skulle jobba men jag och linnea var kvar :)
Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men vi bestämde oss för att kolla på P.S. I love you efter ett tag iaf. Snacka om att jag och Linnea lipade :) Sen kollade vi på den igen och vi lipade ännu mer, jag lipade för att michael jackson är död också.

Asså jag tänkte inte så mycket på det innan jag såg minnes grejen men jag tror det var efter att hans dotter pratade som jag fattade att han var verklig och att han verkligen är död nu.



Men iaf när vi hade lipat färdigt gick vi alla tre och la oss i amandas säng men linnea vibbrerade för mycket så vi gick och la oss i soffan istället.

Vi vaknade halv ett (på dagen) och åt frukost sen kollade vi på That 70ths show och tände ett ljus för MJ


Linnea åkte hem lite senare och jag och amanda fortsatte  kolla på That 70th show, efter ett tag tyckte jag att jag borde gå hem och göra mig i ordning, och mamma tyckte att jag borde komma hem och äta :)
klockan var då typ 19:30 och jag hade ätit mat och glass hos amanda ^^
men jag åt och sen gjorde jag mig i ordning och var tillbaka hos amanda
typ vid 9 eller nåt, hon kollade fortfarande på That 70ths show :)
Det gulliga var att hon hade tänt massa mer ljus


Jag var där till typ lite efter 12, jag kunde ha sovit där men jag kände att min säng nog börjar bli lite ensam, plus att jag måste borsta tänderna xD

Men nu ska jag sova, god natt <3


R.I.P Michael Jackson

Hejsan

Jag skrev ingenting igår så jag får skriva om båda dagarna idag.

Igår var jag med Amanda hela dagen,vi kollade på Vänner och lite film.
Pallar inte skriva mer om igår.

Idag har vi varit typ hela dagen och kollat på Michael Jackson minnes saken på 4:an.

Herregud vad jag grät på hans begravningsgrej.
Jag började typ när queen latifa (vet inte hur det stavas) och sen i slutet när hans brorsa talade.
När hans dotter pratade så höll jag på att dö. Hon sa inte så mycket men det var så sorgligt att jag verkligen storlipade typ.
Nu kollar vi på so you think you can dance och väntar på att reklamen på 4:an ska vara slut så att vi kan fortsätta kolla på Dangerous tour, med MJ då om någon var förvirrad.

Kommer sakna Michael Jackson sjukt mycket.
Jag lyssnade inte överdrivet mycket på honom innan men han var så jävla sjukt bra, plus att han gjorde såmycket för världen eller vad man säger.


R.I.P michael Jackson <3

Nu ska jag fortsätta kolla på Dangerous tour

Kram

Lista :)

Hejsan här är en pluslista över min kladdkaka
- Den är asgod (asgod betyder inte att den smakar god rumpa utan det betyder att den är god) 
-Blev så fin så fin
-Lagom kladdig
-Lagom okladdig
-Passar jättebra till jordgubbar
-När man är trött och har tråkigt så kan man skriva en väldigt sövande lista om den
-Kalcium är bra för skelettet och man blir sugen på mjölk när man äter den och mjölk innehåller kalcium




Jag är inte sur på cdon och discshop längre. Vet ni varför ?
Man kan beställa Kenny Begins nu!!! Nu är Jollis glad kan jag säga.






Mamma och Andrea kollar på nån konstig film där nere om nån kille som dödar nakna tjejer genom nån parfym eller nåt, jag hänger inte med riktigt.
Men Snape (Alan Rickman) är med, vilket jag tycker är sjukt irriterande eftersom jag tycker att han bara ska vara Snape.
Tro inte att jag är nåt galet Harry Potter fan nu men han ska vara bara snape.
Inte för att Harry Potter filmerna/böckerna inte är bra för det är de verkligen men jag är inte nåt galet fan som går runt i harry potter handukar.

Nu ska jag kolla vad som händer on the nerevåning

No makeup

Fin kladdiskakis :)

Min kladdkaka blev ganska fin tycker jag :)
Har inte smakat på den än men det ska jag gå och göra snart, jag återkommer då med fler spännande detaljer.





Nu ska jag gå och smaka innan min kära gamla mor och syster äter upp den xD

Kram

Kladdiskakis

Jag har gjort kladdiskakis nyss, eller den är inte riktigt färdig än, den står i ungnen nu, typ 4 minuter kvar tills jag måste ta ut den.
 
Det är en gammal bild är från när jag och emelie gjorde kladdkaka.

Den här ska bli jätte fin, ska ta kort på den.

Klockan är nu 22:21 och jag är glad eftersom jag snart ska äta kladdkaka.

bry er inte om det här inlägget ^^

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/790169/lilla-j?claim=kjzgag6mubg">Följ min blogg med bloglovin</a>

Inget liv...

Haha ibland har jag seriöst inget liv, jag sitter och blir typ as tjurig för att alla andra som bloggar inte bloggar 24/7.
Och nu har jag ännu mindre liv eftersom jag faktist sitter och bloggar om det.
Men jag har faktist tillräkligt mycket liv för att vara med Johanna pyttelite nu på kvällen innan hon måste gå hem och sova eftersom hon ska jobba i morgon.
Om det regnar kommer hon att ha världens snyggaste jacka på sig.
Den fick jag se innan idag när jag var med emelie och johanna skulle komma och säga till emelie att de skulle äta och jag möts av det här:


Jag tror att det är en jobbig gubbe som typ kommer och ska arbeta med nåt så jag typ suckar och öppnar dörren och där står då den här figuren och lyser upp min dag, eller ja min dörr :



Jag tyckte att detta var väldigt roligt och det borde ni också tycka.



Det tyckte hon iaf kanske.

Men nu ska jag kolla om någon har bloggat :)

xoxo

Segar :)

Hejsan sitter och segar vid datorn som vanligt :)
Det måste verkligen låta som att jag inte har nåt liv alls men det har jag faktist ibland.
Det har typ regnat och åskat så mycket att man inte kan göra nåt typ.

Idag har jag typ varit pyttelite med emelie och kollat lite på vänner :)

Men nu ska inte jag skriva mer, jag försöker komma med på mest aktiva på blogg.se så att jag kan få lite mer besökare ^^ Det går ju sådär.

Men om ja skriver lite mer intressant så kanske folk kollar ^^

Kram

Stolt

P.S. typ, jag gjorde inte en enda smilie i mitt förra inlägg, jag är duktig :)

Nu gorde jag en smilie men det räknas inte


Jeans

Jag behöver seriöst nya Jeans, jag tror verkligen inte att jag har ett enda par som passar.
Jag provade de paret som har passat bäst, men jag kunde inte röra mig i dom, det var precis att jag kunde knäppa dem ^^
Det blev inte lättare när jag skulle ta av mig dem sen, igår sa jag till mamma att jag skulle träna mina vader för att jag skulle kunna ha stövlar på mig, och nu är jag glad att jag inte har gjort det det senaste dyngnet. Jag hade nog aldrig fått av mig byxorna isåfall.



Intressant inlägg va ?

Nu ska jag fortsätta chatta med Ica

Kram kram

:'(

Vad vill dom mig ?!
Först kollar jag cdon och de har inget, sen kollar jag discshop och då står det typ att den har utgått !

Bajs på dom :(

Jag är lam jag vet x)



Kram på er <3

P.S inte kram till cdon och discshop :(


Måns :)

Hejsanhoppsan :D

Kollade på Måns nyss :D Han var med på typ "Sommarkväll med anne lundberg" eller nåt sånt :)
Fan vad söt han var, han sjöng Hold on :) Måste säga att barnkören inte såg så jätte entusiastiska ut ^^ Och de var lte sega på första aaaahet :)
Jag och Emelie äger på hold on ;) 



Tidigare idag har jag typ haft tråkigt. Jag tänkte städa mitt rum och belöna mig med att kolla på P.S. I love you, men istället så började jag med att kolla på P.S. I love you och städade inte alls. Men i morgon ska jag städa (kanske) !   

Nu ska jag kolla vad en the hills box kostar

Puss puss <3

Film :)

Hej hej :)

Sitter vid datan och kollar på film med Johanna :)
Vi har gjort chokladbollstårta :D  Den blev god :D

Men nu tänker jag inte skriva mer, kändes bara bra att uppdatera lite x)

No makeup <3

No makeup !

Stan igår :)
Åkte dit med Johanna, vi åt lunch på Malmborgs :) Sen skulle hon träffa nån, så jag gick lite själv då :) Runt halv 5 åkte vi in till a6 och segade lite där ^^

Pallar inte skriva så mycket om igår ^^ Men jag köpte en bikini och Plaza efter som man fick Ps. I love med om man köpte den :) Hade typ inga pengar med mig, så det blev bara det och massa mat typ :) 

Nu sitter jag och segar med Johanna i hennes soffa xD 

Senare idag ska jag nog kolla på Ps. I love you :)

På Söndag blir det nog hälsa på Frida, Isse och Ellan på Vidis med amanda :) Men vi får se hur det blir :)

Halva sommarlovet har typ gått nu :O Sjukt surt, men men, det kan ju bli kul att se hur det går med mitt pluggislöfte :)

No makeup :)

Jag hatar den här rubriken, kommer inte på nåt att skriva XD

No make up!

Igår var jag med amanda :) Vi såg på tv typ hela dagen, surprise (a)
Men men, vi gjorde inte så mycket mer ^^ Vi såg på scooby doo :D Och massa program, men jag tycker att scooby doo var mest värd att nämna :D 



































Men nu tänker inte jag skriva mer, för jag ska göra mig i ordning och sen ska jag ut och sola :) Om det är varmt då, för jag är inte riktigt säker på om det är varmt ute "/ Eller på baksidan ser det kallt ut, men på framsidan är det typ 30 grader, man blir ju lite fundersam "/ Men men...

waowaowowa :)

No makeup!<3

RSS 2.0