Tjejkväll

Är hemma från en mysig kväll med Emelie, Jenny, Isse och Amanda.
Kvällen började inte jättelyckat. Vi blev avsläppta på fel ställe och vår skjuts åkte iväg. Så vi stod vid vägkanten, vi kunde inte gå eftersom det bara är en väg där och massa snö på kanten och bilarna hade inte sett oss om vi hade gått där. Vi ringde till Emelie, och Jenny kom med sin brorsa i bilen så vi kom dit till slut.

Vi satt och pratade ett tag och sen åt vi. Kyckling och potatis som Emelie och Jenny hade lagat. Jättegott. Efter det blev det film, godis, skratt och prat. När alla var proppmätta kom vi på att dom hade gjort Brownies så det var bara att trycka i sig lite. Det gick jättebra kan jag säga.

Jag tog inte så många bilder men här kommer några.










Lite suddiga bilder men min hand ville inte vara stilla :)

Nu ska jag vara lite allmänt datanördig.

Kram

..

Okej det gick sådär med städningen. Men man kan inte lyckas jämt. Ska ta något att äta tror jag, börjar bli lite hungrig.

Städa :J

hellu!
Sitter med spellistan på spotify på och ska nog faktist försöka städa lite. kan vara kul att ha ett städat rum någon gång. Får väl göra det i några timmar innan Amanda och Isse kommer och hämtar mig. Då sticker vi iväg till Ronny och Ragge aka. Björn och benny aka. Emelie och Jenny, haha.
http://raggarsmurja.bloggplatsen.se/

Nu ska jag som sagt städa, så vi ses nån gång.

Kram

Godnatt..

..eller god morgon blir det kanske när ni läser det.

I vilket fall som helst så ska jag sova nu så
Godnatt (y)

Just det. Försökte fixa designen innan, ja, det blev som det blev haha. Men jag får hålla på tills det blir bra, så jag kommer nog byta snart igen.

Gitarr <3

Hejhej.
Sitter här och spelar gitarr. Imorgon blir det Emelies raggarträff aka. Tjejkväll hos jenny. Fast det blir bara jag, Amanda och Isse som åker till dem. Ingen annan kunde typ. Men det blir lite trevligt.

Idrotten var kul idag. Vi som inte ska vara med på nattbandyn körde innebandy på vår egna lilla plan, där gick det vilt till. Speciellt en viss person var väldigt inne på att ta den där jävla bollen.

NO provet idag gick nog hyfsat bra faktist. Men vi får väl se.

Nu ska jag fortsätta komma på nånting till intagningsprovet.
Kram
 

Tiffany Alvord


Var bara tvungen att visa den här. Hon är fan riktigt duktig.
Ganska kul att kolla på hennes gamla videos och jämföra med de nya. Hon har blivit så mycket bättre.

Jag ska fortsätta plugga nu.
Kram

Plugga -.-

Idag har jag faktist pluggat typ hela dagen. Vi hade typ självstudiedag, eller vad de kallade det, idag. Och jag har faktist pluggat. Lite TV blev det förståss men endå. Har NO prov imorgon. Genetik. Inte det roligaste, men det får man leva med. Har också något slags läxförhör om Mellankrigstiden, provet är om någon vecka eller nåt. Kommer inte ihåg.

Det har snöat på riktigt mycket nu. Förhoppningsvis vaknar jag imorgon och ser att det är så mycket snö att man inte kan gå till skolan. Eller så vaknar jag och ser att det inte är någon snö alls och att det är vår. Vi får väl se.

Nu ska jag kolla om det finns nån mat, kanske duscha och plugga vidare.

Kram

Trött-.-

Hejhej!
Sitter och kollar That '70s show och ska snart dra till dansen. Jag hade hoppats att jag skulle hinna sova lite innan, är sjukt trött, men hinner nog inte det. Har ätit lite korv så jag är mätt i alla fall. Men hinner inte skriva mer för måste göra mig i ordning.
Kram

Inte sur mjölk

Hejhej!
Kollar på Vänner och äter banankaka, lussebulle och dricker o'boy gjord på mjölk som gick ut 17 Februari. Den är faktist inte sur än.

Det får bli det, tror inte jag skriver mer idag så godnatt.

Ännu mer Snö

Hej hej!
Sitter i soffan, kollar på Vänner och äter mat. Tog lite rester från igår. Nudlar, lax och sallad.

Min Nalle Puh tallrik är extremt fin :)

Kände mig lite nyttig när jag drack juice och åt sallad.

Ska göra lite läxor tänkte jag, men vi får se.

Seriöst, det är så jävla mycket snö ute nu. Jag tror att det ska komma ännu mer inatt, det känns som det i alla fall. Det har snöat ganska mycket nu ikväll tror jag.


Jag och Jenny bredvid lite snö ^^

Det var allt för den här gången.

Kram

Snö!

Det är helt mentalsjukt vad mycket snö det är ute nu. Man vet inte var man ska göra av allt. Försökte ta lite bilder genom fönstret. Man ser verkligen inte hur mycket snö det är men jag lägger upp dom ändå.




Kanske lägger upp lite mer bilder någon gång.

Förövrigt har jag varit hos Amanda idag. Kunde inte vara så länge för hon skulle till sin mamma, men en liten stund. Nu kollar jag på Vänner såklart.

Kram

-.-

Blir inge Jenny förresten. Typ ingen kunde köra ut bara för vädret. Tänkte bara skriva det. Blir Johanna istället.
Börjar bli extremt trött på snön.

Hemma.

Hejsan!
Jag är hemma. Har varit i Göteborg sen i torsdag. Har haft det asbra.

Jag och mamma kom till Gbg vid typ 12 tror jag. Vi gick runt lite i affärer och jag åt en extremt god pizza, ingen slaffsig skit som på vissa andra ställen. Runt 14:00 åkte vi till vandrarhemmet och checkade in, dit Andrea kom också.

På kvällen blev det Avatar i 3D. På en del ställen var det knappt någon skillad mot den vanliga, men annars var den riktigt bra 3D gjord eller vad man säger.

Nästa dag gick vi lite på stan, jag köpte en väska, och sen åkte vi hem till farbror Anders och åt mat. Han skulle iväg sen och vi gick till vårt rum och vilade lite. Efter det stack vi iväg till Gbgoperan och kollade på Anders i Guys and dolls. Den var riktigt bra, fast jag var så trött att jag var nära på att somna. Sen gick vi hem till Anders igen och pratade lite, jag låg typ och sov.

Idag när vi skulle åka hem gick det inte riktigt lika bra p.g.a vädret. Först kom det typ inga spårvagnar så fick gå till en annan hållplats där vi tillslut hittade en som skulle till stationen. Tåget vi skulle med gick 12:02 och vi kom dit runt 5 i tror jag. Då ska det tåget typ inte gå utan de får trycka in oss i ett annat tåg som typ skulle till samma ställe tror jag. Mamma frågade nån sjkärring om tåget gick till Falköping, eftersom vi skulle byta där. Ja, säger hon då så vo går på.

Efter att ha väntat på att tåget ska börja åka i en timme så börjar det röra på sig. Sen får vi reda på att det inte går några tåg eller bussar från Falköping åt jkpg hållet. För oss hade det varit bättre att stanna i gbg eftersom vi hade haft nånstans att bo då, men det får ju inte vi reda på förrens vi redan har åkt från gbg. SJ var ju inte så hjälpsamma, det var mest bara lycka till vi kan inte göra nåt. Så vi gick av i Falköping och träffade en som också skulle till Jönköping så vi tog en Taxi tsm. Man kan ju undra varför taxisarna går men inte bussarna. Men vi kom hem iaf.

Nu har ja skrivit ett långt och jobbigt inlägg och ni behöver inte läsa.
Kram

Hejdå!

Hejsan
Har precis duschat och ska packa tills imorgon. Kommer inte ta med mig lilla datorn. Hade varit gött, men mamma tyckte att det verkade jättejobbigt. Men jag ska fan tjata lite.

Blir kanske Avatar i 3D. Har sett den men inte i 3D så det skulle va kul :)
Den är riktigt bra.

Men nu är jag trött.
Godnatt! 


Osoccial :)

Heej!
Var på stan igår. Köpte HMskor och ögonfransböjare. Åt köttfärspaj på Wayne's.

Sitter hos Johanna nu. Vi är lika osocciala som vanligt med varsin dator. Kommer nog inte blogga så mycket nu för sticker till Göteborg imorgon. Ska bli kul. Blir musikal (Guys and dolls), kanske bio och tror jag hörde nåt om universeum. Mamma kanske tar med sig minidatorn så det kanske blir nåt bloggande, men vi får se.
Jag ska så flytta tbx till Göteborg när jag blir äldre. Eller ah vi får se, men förhoppningsvis.

Kommer iaf hem på Lördag och då sticker jag nog direkt ut till Jenny och så blir det tjejkväll. Får se om jag hinner med bussen och om nån annan ska åka. Annars kommer jag nog åka vilse ute på landet.

Nu ska jag nog snart dissa grannen och dra in till mig och äta semla. Sedan ska jag packa. Har inte hunnit göra några läxor heller, måste komma ifatt med matten + matteprov, NO prov och spanska prov.
Hinner inte på söndag heller för då ska jag va med Amanda. Får väl tvinga henne att plugga med mig. Men andra ord: Vi kommer kolla på That '70s show.

Men iaf, nu pallar jag inte skriva mer.
Kram


Guitar Hero

Hej hej,
Sitter hos Johanna och spelar lie Guitar hero, skrev aldrig igår men var inte på humör.
Hinner inte skriva mer nu, för det är min tur.
Kram

Melodifestival

Hejsan!
Var en sväng på stan med Emelie idag, men jag hinner inte skriva så mycket just nu för jag ska in till henne nu och kolla på melodifesivalen. Jag skríver nåt när jag kommer hem ikväll. Skriver om Amandas saftkalas då med :)
Kram

Träningsvärk

hejsan!
Har kommit hem från dansen, ätit och duschat. Ligger och kollar på Family guy ska öva på spanskan som ligger i mitt skåp. Haha nej men jag tror Frida hade lagt ut på glosboken.

KOmmer inte kunna gå imorrn förresten. På idrotten idag skulle vi springa 30 varv, göra 200 typ utfall eller vad det heter, 150 situps, 100 rygglyft, 100 eller 150 tåhävningar. Hann inte göra allt men jag har redan träningsvärk så vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorrn. Men hinner inte skriva mer nu för jag måste gå och lägga mig tidigt idag. Nationellt prov i svenska i morgon på morgonen. Uppsats blir det då.

Kram

Dans :)

Hinner inte skriva så mycket nu, tänkte att det kunde bli en liten uppdatering bara. Ska göra mig iordning och snart dra till dansen. Är inte alls taggad, är fortfarande trött sen idrotten. Men jag får skriva mer sen.

Kram

Tisdag

Kollar på Vänner. Ska snart göra lite matte, kommer inte palla imorrn efter dansen.
Känns som om dagen har gått extremt snabbt idag, när jag kom hem från kören var den väl runt 16:30 och nu är den 19:37 känns som om det var nyss.

Förresten gick nationella provet asdåligt. Fick stressa extremt mycket på slutet och det är många tolkningsfrågor som man måste tänka mycket på. Inte så bra. På torsdag blir det andra delen, då har man typ 2 h på sig och ska skriva en jävla uppsats.

Förövrigt börjar jag bli extremt trött på den här rasisthålan så längtar rätt mycket till gymnasiet nu. Om jag kommer in nånstans. Fast kommer fan endå sakna klassen. Vad jobbigt det blev x)

Aja, Kram

Vänner

Hejsan

Lite dålig uppdatering nu känner jag.
Sitter och kollar på vänner. Det går på Tv nu men jag kollar på DVD.
Egentligen vill jag gå och duscha men väntar på några som ska sälja frallor typ. Så jag får vänta.

Kurs9 idag. Riktigt kul, folk spelade upp lite saker de hade övat in typ. Måndagar är riktigt goa faktist.
Först går vi bara igenom lite saker som händer. Sen SO, och idag antecknade  vi bara lite och kollade på Charlie Chaplins "parodi" på Hitler. Efter det, Lunch. Då äter man och kladdar lite på Bobs tavla och segar hos Frida. Sedan Spanska och då kollar vi ofta på En TV serie. Och efter det, Kurs9. På kurs9:an sitter man typ och spelar och stuff.

Tyckte ni att det här var intressant? Haha, jag skriver alltid så jävla tråkiga saker. 

Imorgon och på torsdag är det Nationellaprov i Svenska, på morgonen också. Jag har en historia av att komma försent. Men jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Haha vi får väl se hur det blir.

NU ska jag göra lite matte.

Kram 

Godnatt

Hejsan.
Tänkte bara skriva godnatt.

Godnatt

Glass

hejhej!
Värst vad klockan gick snabbt idag. Redan 16:30.
Jag sitter ialllafall och äter glass. Ska väl snart dra mig bort mot Amanda.

Blir inget mer än det här.

Kram

SoUThinkUCanDance

Hejhej!
Ligger och kollar på So you think you can dance. Ska snart göra mig i ordning och kontakta Amanda. Fast hon sover nog fortfarande. Kollar också lite på bubbleroom och ligger och drömmer om sommarkläder.

Jag har fått för mig att jag vill ha en maxiklänning. Tror inte jag kommer använda nån nån gång, men det verkar kul att ha. Och det är ganska fint, eller det beror väl på vad det är för klänning men ah.

Idag blir det i alla fall Amanda. Vi skulle ha Tim Burton dag, men vi har typ inga filmer av honom så det blir kanske kalle och chokladfabriken. Vi ska ¨kolla lite låtar till intagningsproven med, så jag får bära med mig gitarren. Men det har jag inget emot.


Ursäkta mina försök till collage, men här är Jollas vill ha.
Fast jag vill ha mycket mer men en del iaf.
Den stålsträngade gitarren längst upp till vänster kostar bara 995 eller nåt.
Elgitarren och alla tillbehören kostar bara 1299 eller jag kommer inte ihåg men det var nåt sånt. Extremt billigt iaf.

Men nu pallar jag inte skriva mer. Ska äta friterad ost.
Kram 

Som senast

Hejhej! Kollar på Family Guy igen. Har ätit och precis satt igång en tvättmaskin till. Allt väl typ som sist jag skrev, bara lite senare och att jag har varit hos Amanda redan.


Lite kläder från Ellos har kommit idag, bla. Jackan som jag skrev om för ett tag sen. Blev nog ganska nöjd tror jag. Kan lägga in en bild imorrn om någon bryr sig.
Kan lägga upp den här bilden igen.


Nu ska jag ta en snabb dusch (runt 30 min xD) och sen fortsätta med matteläxan. Kanske göra lite o'boy sen med:)

Kram 

Kommer aldrig på ngn bra rubrik!

Hej hej!
Har precis satt igång en tvätt. Kollar på Family Guy och äter lite godis. Snart bär det av till Amanda. Hon mådde inte så bra innan så jag tar med mig lite må bättre- godis. Synd bara att jag typ har ätit upp allt redan.

Spanskan gick ganska bra, var ett ord jag glömde, det lättaste. Träffade Emelie lute innan också, hon hade ingen nyckel så hon fick vänta här på sin mamma med nyckeln.

Men nu ska jag byta om, ta matteboken, kenny och godiset, och dra till Amanda. 
Kram

 

Godis :D

Liten uppdatering innan jag fortsätter med spanskan.
Kollar lite halvt på The Real Housewives Of New Jersey. De är ju fan seriöst helt störda. 

Förövrigt har jag köpt godis idag :)
Det var en bild på godis i matteboken ( hatar när dom sätter in bilder på godis där) blev jätte sugen och bestämde mig för att köpa godis efter dansen. Intressant? 

Första danslektionen idag btw. Var faktist kul, jag var inte överdrivet taggad först. Jag var sjuk förra gången så de hade ju redan lärt sig lite men det gick väl.

Nu ska jag äta godis och tvinga mamma att förhöra mig på spanskan.

Kram


Skola

Hej hej!
Sitter i datasalen och ska göra nån NO sak, men ingen har sagt vad det är vi gör så jag tänkte blogga istället.
Ska skriva av det Amanda har skrivit snart. Jag han inte sitta vid datorn igår för jag somnade hos Amanda.

Men jag hinner inte skriva mer nu.
Kram

O'boy!

God morgon igen!
Sitter här i min Hello Kitty pyjamas och dricker oboy. Haha känner mig som en liten unge.


Nu ska jag kolla färdigt på vänner och äta frukost.
Kram


Vänner och Kladdkaka

God Morgon!
Klockan är 05:10 och jag kollar på Vänner och äter kladdkaka. Vaknade för ca. en halvtimme sen och kunde inte somna om. Kommer sova gott ikväll i alla fall.

Undra om jag kommer komme i tid idag, det är inte ofta det händer. Kommer säkert lyckas somna innan jag ska gå och vakna vid typ 9, det har hänt några gånger. Fast i och för sig så ska jag väl gå med amanda så hon kommer väl och väcker mig.


Kollar på det här avsnittet :) Intressant?

Förövrigt vill jag ha det här spelet.


Nej nu ska jag göra lite O'boy tror jag.
Kram och sov gott ni som fortfarande sover.

RSS 2.0