Sjuk

Hiii
Idag är man sjuk då, förkyld.
Inget kul på tv, finns typ inga program på tv just nu som inte börjar med; följande program är ett reklaminslag.
Grymt tråkigt. Kanske sätter på en vännersäsong, bajs att Frida har min Gossip Girl, den hade varit perfekt att se på nu. Fast det hade varit bättre om andra säsongen hade kommit.
Men jag pallar inte blogga mer nu, det börjar bli ganska tråkigt.
Bajs att jag inte har några läxor hemma, jag vet att det låter dumt, men då kunde jag ju i värsta fall sätta mig och plugga lite + att jag faktist behöver göra läxor till senare i veckan, och nu får jag inte tag på dem.

Menmen nu pallar jag verkligen inte skriva mer så vbfjavf på er.

Kram, eller air five så blir ni inte sjuka, fast akta er nu när ni läser, det kan finnas virus.
Jaja hejdå jag ska dricka c-vitamin nu. INte för att det hjäkper nu när jag redan är sjuk, men jag kankse inte blir mer sjuk då.
men hejdå nu förfan xD Nu ska jag inte komma med mer saker.


Gud överallt typ :O

Hejsan :)
Ska snart iväg på konfa. Frida, Linnea, Hanna och typ Ellan tror jag det är, som ska konfirmera sig. Sen är det väl många fler men jag vet inte vilka.
När jag kommer hem blir det Erica, det var rikitgt länge sen vi va, tror jag. Hoppas jag orkar, är helt trög typ, är förkyld, ont i halsen och har ont i huvet, kommer nog inte vara världens roligaste, men det får man leva med.

Imorgon ska jag på Emelie och Jennys konfa också. Dit åker jag med Frida.

Men nu börjar min plattång lukta bränt, så jag ska fixa det.

Puss


...

Har inte skrivit på några dagar nu, har typ inte suttit vid datorn nåt. Jag satt lite igår men skrev ingenting, när jag skulle kolla bloglovin hade jag 265 nya inlägg, det blev många "markera som sedd" där.

Nu kollar jag på two and a half men och övar spanska, ska göra matteläxan snart också. Kom just på att jag ska slå in min biologibok också. Gör det sen. Jag pallar inte skriva vad jag har gjort i dagarna för jag kommer inte ihåg, men nu har jag fått in ett liten inlägg i alla fall.

Nu tror jag att jag ska poppa popcorn och kolla på christine och göra matteläxan lite halvt.

Btw, kul rubrik va?

Kram

Pluggis-Jolla begins

Gaaaah!
Skolan börjar imorgon. Det är helt stört vad fort tiden har gått, och för att göra saken värre- JAG BÖRJAR NIAN!
Nu orkar jag inte skriva så mycket så jag skriver typ det jag skrev på bilddagboken.

Imorgon börjar mitt pluggisliv, läxor, läxor, läxor ingen tv! Eller lite tv bllir det, iaf, Desperate Housewives, Gossip Girl och Vänner, fast jag har ju typ sett alla vänner avsnitt så desperate och Gossip girl är viktigast och de har inte börjat än.
Fast man kan inte få för mycket av Vänner.

Kan lägga upp samma bild också.

Såhär kommer alltså jag se ut från och med imorgon. Bortsett från svansen kanske, och jag ska försöka att behålla händerna, så att jag kan skriva, och byta kanal på tv:n (när jag kollar).

Nu struntar vi i imorgon och kommer tillbaka till idag.
Jag ligger i soffan igen, mamma kollar på nåt program på 1:an, jag ska kolla några bloggar sen ska jag försöka sova, vill komma i tid imorgon, inte min starkaste sida, men nu är det en ny termin och jag är ju pluggis nu. Nu måste jag bara få Amanda att tänka som jag, hon är ju min "Gåtillskolankompis" (och typ bästakompis (a) )så hon mååste också sova mycket så att hon också kommer i tid.

Fast jag ska inte skriva mer nu, jag ska försöka komma i säng innan 22:00, kanske tillochmed 21:45 men jag tror verkligen inte det.

Kram

Gossip Girl

Hejsan :)
Ligger och kollar på Gossip Gril, de har börjat köra Gossip Girl säsong 1 på 5:an nu.Det var inte länge sen jag kollade igenom den här säsongen, men Gossip Girl är alltid lika  bra. Undrar om de tänker köra hela säsong 1 och sen säsong2 innan de börjar med säsong 3. Det kommer ta väldigt lång tid isåfall. Men men.
Tror detta avsnittet heter The Wild Brunch, har för mig det, tror att det står det i det lilla "Programmet" man får med dvd:n.

Tidigare idag följde jag Johanna till sin mammas jobb, hon skulle lämna nåt kort eller nåt. Bra att få komma ut lite. På vägen dit gick vi förbi skolan och kollade om de hade satt upp lappar på dörrarna där det står vilket klassrum och vilka/vilken lärare vi ska ha. Allt verkade vara som vanligt, förutom en liten otrevlig överaskning.

Nu är Gossip Girl slut. Längtar till 16 September, då kommer Säsong 2 ut på dvd, och förhoppningsvis kommer den hem till mig. Längtar också så grymt mycket till 3:e säsongen, kan knappt vänta, någon som vet när 5:an börjar sända den?

Men nu är det AFV och jag klarar inte av det programmet, innan var det bra, men nu är det bara jobbigt. Fast nu var det lite roligt, men ska stänga av endå, ska försöka städa lite innan Vänner börjar, fast först ska jag dricka lite saft.

Puss

Bilder

Just det, här komer lite bilder från min och Johannas vattensprutning för några dagar sen.


Jag och JOhanna tyckte att jag såg ut som
michael Jacksson här, men det var visst bara vi.





De ser lite fbjd<guil ut, men palla bry sig ^^

Kram

Johanna, banankaka och Amanda

Hallå
Sitter och läser lite bloggar, väntar på att Amanda ska logga in på msn, så att jag kan skicka en låt till henne.
Jag gick hem från henne typ 20:40 eller nåt och då skulle hon duscha och sen gå in på msn, nu är klockan 21:35 och hon har inte loggat in än.

Men nu struntar vi i det, nu kan vi gå tillbaka till klockan ett i gårnatt. Johanna sov hos mig, Vi gick och la oss runt 1 01:30 blev jag hungrig, vi gick ned och åt coco pops och banankaka. Johanna började få massa skrttanfall vilket i resulterade i att jag också fick massa skrattanfall, mamma låg där uppe och skulle sova men blev ganska väckt av oss. Men det var lite kul.
Sen gick vi och la oss typ 02:00.
 När jag vaknade nästa dag satt Johanna vid min dator. Hon hade redan vaknat och hon hade typ inte lyckats väcka mig.
Till frukost blev det toast och saft.

När vi hade burit in hennes saker tvättade jag mitt hår och sen satt jag vid datorn ett tag. Amanda smsade och undrade om jag ville se på Titanic, det ville jag så jag gick dit och vi kollade nästan på hela. Sen kollade vi typ på lite tv program och så.
Men jag ska dra nu, Amanda har loggat in så jag sks skicka låten.

Kram

Pluggis

Halloj :)
Ligger nedbäddad i min säng med mammas dator och Johanna sitter vid min dator.
Bloggar just nu bara för att lixom.

Vi har inte gjort så mycket idag suttit lite vid datorn, kollat på privileged och efter det gick vi ut och tog lite kort, nu sitter vi ju vid datorn igen, men vi har fått lite luft i alla fall.

Jag och mamma lyckades få upp min magnettavla som jag köpte på IKEA för några månader sen. Johanna har också en. Vi köpte dem samtidigt.Intressant?
Tillbaka till dagen.
Vi tänkte försöka använda en borr, men den la av, så mamma gjorde två hål med en skruv och en hammare och sedan fick vi skruva in skruvar med en stjärnmejsel, jag tror inte att den hänger så stabilt men det får bli bra så.

Senare fick jag lite utbrott på dammsugaren som inte ville ta upp skien på mitt golv, och lite utbrott på mamma blev det också, och lite skojutbrott på Johanna.
Jag är nog världens trevligaste.

Vad kan jag skriva nu?

Johanna och jag samtidigt- (gör konstig min) Skoja
Johanna och jag samtidigt- Båda bara: skoja
Jag- Båda bara: båda bara: skoja

Någon som fattar något?
Jag börjar bli väldigt trött. Vi sitter och diskuterar skolan, och omslagspapper lite halvt. hahah normala ungar, men jaja nu kanske jag ska sluta skriva.

Eller inte, jag ska fylla detta inlägg med så mycket onödiga saker att du som läser (vilket är typ en person eller två) kommer dö av uttråkning.
Om jag kommer på något.

Pluggis Checklista

-  Pärm x
- Pluggis kalender x
- Block x
- Pennfodral, har inte köpt något men jag kan nog använda mitt gammla. så det får bli ett x
- Pennor, har några sen förra terminen men vi får ju endå nya i skolan så jag skriver väl ett x
- Rätt inställning, just nu har jag det, men det är för att jag inte har pluggat på ett tag så jag har inte hunnit bli trött på det än, fast om nån månad kommer jag ha tappat det helt, men det ska vi nog ordna. /

Kommer inte på så mycket mer nu,  skrev bara för att jag är seg.

Godnatt, fast jag ska inte sova än men det låter bra när klockan är 00:02 och jag borde börja vända tillbaka dygnet.

Godnatt igen. 

...........

Ojojoj, nu har jag inte skrivit på några dagar, det blir bara inte så. Men det ska vi ändra på.
Pallar inte skriva så mycket just nu dock, har duschat och ska klä på mig så jag är färdig tills Johanna kommer hem. Hon är ute och delar ut avier, men hon kommer nog hem snart.

De senaste dagarna,som  jag typ inte har skrivit nåt har spenderats med Johanna och Desperate Housewives säsong 1,hon fick den av Emelie när hon fyllde år för några dagar sen, 13 Augusti. 14 år är hon nu, rätt sjukt att när jag träffade henne för första gången så var hon 4 år, visserligen så skulle hon fylla 5 om ca två månader men endå. Men nu har jag spårat ur känner jag.
Vi har iaf kollat på desperate housewives och varit ute och tagit kort, det är väl ungefär det.
Någon gång kommer det kort.

Börjar dra ihop sig till skola också, kan inte säga att jag längtar överdrivet mycket, men det ska bli kul att träffa alla.

Be prepared for the pluggis. Jag ska plugga aset av mig nu i nian, måste fan det om jag vill komma in på nåt bra Gymnasium. Även om jag inte vet vilken linje jag vill gå på.

Men nu ska jag göra mig i ordning och äta lite, så att mamma blir glad.
Kram

Vattensprutare

Hejzzzzzan
Jag och Johanna sitter vid datorn i hennes soffa och jag kollar på Vänner också.
Är jättetrött, somnar typ snart.

Innan var vi ute och sprutade vatten, kommer bilder och kanske video när jag har snott dem från Johanna.
Sen gick vi in och satte oss vid datorn igen, jag stack iväg och mötte iica för att ge henne en film som hon skulle låna, och så gav jag tillbaka en film som jag har lånat av henne. Snackade lite med henne och så, sen gick jag hem till Johanna igen.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag ska halvt sova tror jag.
Eller vara lite soccial.

Puss

Kan man aldrig komma på nå rubrik ?

Hajsan
Jag och Johanna ligger i soffan och kollar lite halvt på tv och såklart, segar vid datorn.
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva.

Jag återkommer x)



För att fylla ut lite så kommer denna bilden på kusin- Moas katt, haha fin vah ?
Jag försökte ta kort på honom men han var något ointresserad.

.....

Hellooouu
Nu blev det två inlägg idag iaf.
Vi har ätit Kebabrulle och nu sitter vi typ i hennes soffa och segar med datorerna.
Jag har mammas lilla dator igen. Det går vääldigt långsamt att skriva, men den är ganska smidig att ta med sig.

Har precis varit inne och hämtat sovsäcken och så, ska sova i hennes soffa.
Vi ska sitta uppe med datorerna tror jag att hon har sagt, men jag börjar bli trött så det blir nog inte så. Hon är också trött.

Fast jag är ganska bra på att va uppe på natten. Om jag försöker vara vaken, tex när jag får för mig att ha Vänner eller Gossip Girl-Maraton så brukar jag somna runt 5-6 tror jag.
Fast idag pallar jag nog inte det. Eller inatt kanske man säger.

Har inte så mycket mer att skriva, jag borde fixxa min design tror jag, men det är så jobbigt .


Kram


McDonalds

Hejsan.
Har inte bloggat på några dagar nu, men har bara inte blivit så.
Just nu kommer jag inte ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna, men jag kan skriva om vad jag har gjort idag.

Jag och Johanna åkte in till stan 8:53, var inne i stan ca. 9:30. Vi åt frukost på Mcdonalds sen gick vi runt lite i affärerna. När vi blev törstiga gick vi och köpte dricka på Mcdonalds lite senare gick vi dit och åt mat också. Vi gick runt lite mer på stan, och innan vi åkte hem köpte vi glass på McDonalds.
Vi har varit där 4 ggr idag :)

Jag köpte inte så mycket, bara ett för stort linne och en T-shirt till johanna som hon ska få när hon fyller år, hon valde den själv. Jag vet att ni nog tycker att det är lite stört och tråkigt, och det ä det också men jag är störd och tråkig x)

Nu pallar jag inte skriva mer, kanske ska vara lite soccial med Johanna, fast hon är inte heller så soccial, sitter r brevid med en annan dator, men det är ju rologare att sitta vid datorn tsm än att sitta vid datorn själv.

And who am I ? That's one secret I'll never tell.
You know you love me

xoxo Gossip Girl

Var bara tvungen, har kollat på Gossip Girl säsong 1 de senste dagarna.
Säsong 2 dyker förhoppningsvis ner i min brevlåda 16 september.

Kram

Sola

Hallou bloggen!
Idag har jag bara göttat mig typ.
Mamma väckte mig och typ tvingade mig att komma ner och ät frukost.
Gissa vad jag gjorde sen....? Kollade på tv, quelle surprise, haha vet inte hur det stavas.
Sedan bkev det duschen, men när jag står där knackar mamma på dörren och säger "du glömmer väl inte måns" jag får panik, för det hade jag ju gjort, och skyndar mig ur sätter på mig bikinin och tar med mig mobilen  ut och sätter på radion.
Han hade nåt program på tv, jag missade början men jag är ganska säker på att det var nån repris för jag kände igen typ hela programmet, eller ah, det  jag hörde, men lyssnade jag på endå.
Annars har jag väl inte gjort så mycket, satt ute på altanen med datorn innan och kollade på My super Sweet 16, jag tänkte egentligen kolla på de senaste två Privileged avsnitten men jag hittade dem ingenstans, så det fick bli Sweet 16 istället. Jag gick in och satte mig här vid tv:n istället sen för datorn blev väldigt  varm.

nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jackson - Heal the world (<3), jag sitter också väldigt konstigt, jag typ sitter lite halvt på min fot, det gör lite ont, ska nog flytta på mig nu.

Förövrigt är det väldigt soligt här om jag inte har skriit det, nästan för varmt, man blir typ helt genomsvettig bara av att gå ut och klockan är endå 18:26.

Nu ska jag kolla om det är något bra på tv och förhoppningsvis ska jag äta snart också för jag börjar bli hungrig, men mamma håller på med nåt i köket som borde vara middag så jag hoppas på det bästa.

Jag ser typ inte vad jag skriver så det kan vara väldigt många fel här, men det får man leva med.

Ciao ! 

Städa :J

Idag har jag varit SÅ duktig.
Jag har städat aset av mig.
Och inte bara mitt rum, jag har damsugit trappan, badrummet, köket och tvättstugan + att jag har tvättat massa. Fast jag är inte rikitgt klar på mitt rum än, det får fixas imorgon.
Om det är bra väder så måste jag sola lite också.

Kollade precis färdigt på Sound of music, jag somnade lite men jag var faktist trött, inte för att den är dålig, för det är den inte.
Jag nu ska jag läsa några bloggar, sen ska jag gå och sova.

Förutom att städa och sola imorgon så ska jag va med Emelie, när hon kommer hem.

Just det glömde att visa de här fina påskdekorationerna som jag hittade.

Fina va ?


'
Om ni inte ser vad det står så står det Johanna -99-, det stod inte på alla men med tanke på hattarna så gissar jag på att jag har gjort alla.


Svarta fåret.
Vet inte vad det är, typ en blandning av en snögubbe och en kyckling.

Kram

Kafferep ;)

hejsan hoppsen.
Igår var jag på kafferep hos Amanda, haha näe men typ.
När jag kom till Amanda så var Olivia och Frida där, vi satte oss och fikade. Amanda hade bakat hur mycket som helst så det var bara att hugga in.
Sen gick vi ut och tog lite kort och filmade lite.

Bilderna vill inte rikigt som jag vill så det blir bara den här, men den var väl fin :)

Lite senare kom Linnea och då satte vi oss och fikade igen.
Vi satt och tjatade lite, sen kollade vi på Notting Hill. Den är så jävla mysig <3
Vi han inte kolla färdigt för Frida och Olivia skulle hem, men jag och linnea var kvar.

Kommer inte rikitgt ihåg vad vi gjorde men efter ett tag blev Amanda hungrig och gjorde mat. Linnea tänkte åka hem men stannade och åt innan hon gav sig iväg på cykeln.

Jag och Amanda skulle egentligen sova hos mig, men det blev att vi sov hos henne istället.

Jag kom hem typ 6-7 eller nåt och åt, sen duschade jag. Nu sitter jag vid datorn och Imorrn ska jag städa.
Nu tror jag att jag ska göra popcorn och kolla på film.

Ha det bra, puss

Hemma :)

hallou
Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma sen typ 4 men det är nu jag skriver.
Har egentligen ingen lust alls att blogga men det känns som att jag måste.Jag har ju inte bloggat så mycket senaste veckorna.

Måste säga att jag har haft det kul, det är sjukt mysigt där. Hembakt tunnbröd och farfars rökta fisk är livet, men det är grymt skönt att vara hemma endå.

Nu kan jag lägga upp lite bilder från min lilla semester.

Moas efterätt, gott.


Faster Lotta leker med elden :)

Nästa dag gör Moa paj till lunch, jättegod. jag är inte en riktig pajmänniska men den var sjuktgod.


Ian :)


Okej, jättebra bild ;)
Moa flätade sitt hår och Andrea satt och tog kort på allt, jag fick lite småtråkigt.


Haha, ser ut som värsta hästmunnen, men jag hade tråkigt.


ja, som jag sa^^


Som jag skrev typ nån gång så var vi på harry potter, påväg hem så hamnade vi i typ värsta gammalraggarbilståg haha, nä men jag vet inte vad jag ska kalla det, men vi passade inte riktigt in iaf x)


Nu hade jag inte så mycket mer bilder, men den här bilden är ifrån gårkväll när kusinerna kom till farmor och farfar ett tag. Jon (andra kusinen) tog min mobil och tog antagligen detta fina kort :)



När vi kom hem idag så var jag med Emelie, johanna skulle också varit med egentligen men hon hann typ inte, men jag och Emelie hade lite kul endå.
Emelies mamma skulle in till stan och köpa nåt shampo till Johannas hår. De har varit i grekland och kloret från poolen har gjort Johannas hår grönt, jag tyckte det var lite kul. Jga har inte sett det själv, men kan tänka mig att det ser kul ut.

Vi gick in på Maxi och jag och emelie köpte äcklig milkshake.

Nu ska jag kanske sova

Godnatt

RSS 2.0