Skriv rubrik här...

Hann inte skriva nåt igår, var kvar lite längre i skolan och åkte sen med mamma och köpte telefon (min gamla är typ helt sönder). När jag kom hem blev det TV:n hela kvällen tills jag somnade.

Såg precis att det är Spirit på 5:an, tyckte den filmen var så sjukt bra när jag var yngre. Hinner dock inte kolla på den för ska snart sticka iväg och dansa.

Kram


Ledsen

Hej!
Nu är jag lite ledsen. Köpte den nya Ben & Jerry´s, Nordic Water Peace, på Ica, eller den kanske inte är ny men för mig är den det. Var i alla fall grymt taggad på att smaka den och har varit det ett tag.
Den var inte alls så god!!! Jag trodde det skulle vara mer chokladglass men det är mer typ konstig vanilj med lite typ kola och lite choklad och chokladbitar i.
Den är inte jätteäcklig men ångrar att jag inte köpte Chocolate fudge Brownie.

Inte alls så mycket chokladsaker i :(

Mycket godare med chokladglass!

Nu ska jag försöka duscha mitt gödselhår.

Kram

Gödsel :D -.-

Hellu!
Amanda kommer nog hit sen och så ska vi ta en promenad tror jag hon sa. Hon skulle köpa nåt på Ica tror jag, nu när jag tänker efter är det ju goare att ta bussen. Fast det är väldigt skönt ute så får se.
Jag måste tvätta lite idag också. Mina kläder luktar gödsel! Mitt hår också! Det ligger massa sånadär åkrar runt min skola och de håller på att hälla ut bajs på dem så hela skolan stinker. Och nu stinker jag också. Vill fan inte åka till skolan imorgon, kunde de inte ha gödslat på lovet?
Aja, nu ska jag dra mig.

Kram


Konsert, samma rubrik som igår :)

Hej hej!
Konserten blev väl ganska lyckad tror jag, lite småfel men det får man ta. Min kabel funkade inte så fick micka upp gitarren istället. Sen åkte sångmicken ner, och spelade samtidigt så kunde inte fixa men läraren kom och hjälpte. Haha.
Nu hinner jag inte skriva mer för har prov imorgon och har inte pluggat alls. Nu blir det Antiken och Grekiska författare för hela slanten.

Kram

Konsert

Hej hej!
Amanda kom förbi innan så vi har chillat lite. Kollat på Simpsons & Family Guy såklart.
Har precis sett kvällens Desperate Housewives och sittter nu och gör några halvhjärtade försök att ta mig ur soffan. Har konsert med klassen imorrn så gitarren ska packas, texter ska kollas på och jag måste komma på något att ha på mig. Skitsvårt.

Förresten, ända sen i vintras har jag velat ta mig in i förrådet efter att mamma sa att hon nog hade en Beatles-LP där. Så i söndags tog jag mig äntligen in där. Har inte lunnat förrens det är torrt på marken eftersom vi typ fick riva ut hela förrådet för att nå fram till LP-skivorna, men nu har jag den. Plus att jag hittade massa andra.



Hinner inte ta kort på de andra nu, men kanske gör det imorgon, fast det hinner jag inte, så på torsdag kanske.
Kom precis på att jag måste fixa något att äta tills imorrn också. Hinner inte åka hem efter skolan och innan konserten.

Nu blev det för mycket, ska nog ta ett glas o'boy i mitt rosa martiniglas (Y)

Vi hörs
Kram

Tv

Hej!
Har varit på pyjamaskalas hos Amanda så har inte bloggat. Hihi. Kom hem runt 4 idag och tänkte duscha, städa och göra läxor. Vi vet väl alla var denna planen kommer hamna. Satte mig i soffan och kom därifrån typ 18:45 och gick och åt. Hoppade sen in i duschen där jag brände mig på det där jävla röret som ska va så sjukt varmt jämt. När jag kommer ut upptäcker jag till min förskräckelse att Family Guy nästan är slut. Får nöja mig med Chuck, men det har blibit så dåligt nu. Det var mycket bättre innan när han inte var spion. Har egentligen annat att göra så skiter i TV:n ett tag. Haha. Nu upptäckte jag också att jag har tvål bakom öronen. Hur ska detta sluta?

Ska försöka klä på mig och tvätta nu. Får inte gå och lägga mig försent ikväll heller för skolan börjar ju imorrn.

Förretsen fan vad den här låten sätter sig på huvet.



Det jobbiga är att jag inte kan den. Kan bara refrängen och lite av verserna. Fast egentligen kan jag inte verserna, jag bara tror att jag kan det.

Kram

Göteborg

Heluu!
Jag är hemma från Göteborg nu.
Har varit på Världskulturmuseet, Universeum och faktist Opera. Är väl inget Opera-fan direkt, det är ju inte så att jag bara: Ja, nu lyssnar vi på lite opera. Men det är ändå väldigt häftigt.
Sen har jag träffat lite släkt och sånt också.

Nu ska jag kolla på Simpsons.

Kram

En liten mobilblogg innan jag ska sova. Ja...

En liten mobilblogg innan jag ska sova. Jag tror förresten att jag får sluta med mobilbloggarna för jag tror det kostar lite. Iaf. Ibland förstår jag mig inte på föräldrar. Först Tjatar dom om att man ska städa, sen när man frågar var dammsugaren är så ba: du kan ju inte dammsuga nu, jag sova, klockan är ju imorgon osv. Bestäm er!


Needtobreath

Tänkte tipsa om ett bra band. Några i min klass spelade en låt av dem på ett uppspel och nu har jag börjat lyssna lite på dem.





Väldigt akustisk musik så om ni inte gillar det så behöver ni inte kolla på videorna, eller inte göra det igen om ni redan har sett dom.

Maxiklänning

Hej igen.
Tänkte försöka vara lite aktiv här.
Sitter och kollar på vänner men ska snart försöka ta tag i städningen som jag nämnde innan. Får väl se hur det går. Just nu går jag runt i min maxiklänning, den är så sjukt skön. Har svårt för att ha den bland folk, men hemma är den helt underbar, nästan lika bra som mjukisar som kan bli lite för varmt nu när det är så varmt ute.

Notera vänner i bakgrunden.
Vet ni hur svårt det är att ta kort på den själv eller! Assvårt att få kort på hela, plus att den blåser upp så man typ ser ut som en michelingubbe eller nåt.
Nu har big bang börjat, så ska kolla på det.

Kram

Påsklov!

Hej!
Vilken sommardag det blev här mitt i våren. Har kommit in nu, eller var inne innan men gick ut lite till sen. Blev attackerad av nån äcklig insekt. När det sen kom en till likadan blev jag övertygad om att de hade nåt bo  där, fyllt med typ tusen likadana, så jag gick in och satte mig här istället.
Tror faktist att jag har fått lite färg. Jag, som är värdens blekfis. Dock är jag mest röd, men det blir jag alltid i början av sommaren.

Ska försöka städa och tvätta lite sen för imorgon bär det av till Göteborg.

Kram

Liten uppdatering: Är hemma igen. Ligger u...

Liten uppdatering: Är hemma igen. Ligger ute i solen, det är april men känns som typ juli! Ska inte sola för länge för det är nåt farligt med solen nu, typ nåt lager som är extra tunt. Min telefon håller på att falla ihop helt. Kram


Nya tag på bloggen, eller nån bättre rubrik:)

Nej, nu börjar det bli glest mellan inläggen igen, men det ska det bli ändring på. Dock inte just nu för jag pallar inte. Är hos mormor just nu, åker hem imorrn. Har suttit ute på balkongen idag, så härligt med sol.

Innan jag avslutar kan jag säga att jag älskar min klass ibland, lekte kurragömma på rasten i onsdags. Det är väl så när man är estetare.

Nu ska jag titta på 5:e klassare,smartare, inte eller vad fan det heter. Försöker att inte tänka på att Family Guy går på 6:an just nu.

Kram

Sol igen :)

Hej hej!
Har ju varit helt underbart väder idag, har varit ute massa idag. Hade vår sista lektion ute på gräsmattan idag och när vi hade minirep på ensambeln satt vi ute när vi väntade på vår tur.


Ser visst inte så soligt ut på bilderna men det var det^^

Sen tog vi lite snygga bilder i solen :)



Förlåt att jag har så dålig humor.

Nu ska jag kolla på two and a half men.

Kram



Sol :D

Hej hej!
Har inte skrivit nåt i helgen men har inte haft tid.
I fredags lekte jag med Amanda och Hanna, vi gjorde pannkakor och åt på altanen. Det börjar ju bli riktigt varmt ute nu.
 

I lördags åkte vi in till stan, jag köpte tyg till en kjol jag (läs mamma) måste sy till en dansuppvisning. Det finns inga tygaffärer i Jönköping! Fick köpa i nån typ gardintygsaffär, så tyget är jättedåligt. Men det blir nog bra.
Köpte glass och åkte runt på massa bussar för att fördriva tiden innan vi skulle träffa Amanda. När vi hittade henne åkte vi till ikea och fikade, gick inte att fika någon annanstans eftersom det var packat med folk överallt.

Kom på att jag skulle ta en bild, men då hade vi ätit upp.


Gick inte att få nån bild på Hanna.

Det gick bättre med Amanda :)

Idag har vi varit hos Gubbarna och tanterna på ålderdomshemmet och spelat, det verkade ganska uppskattat. Nu kollar jag på Vänner och väntar på att Mamma ska ge mig mat.
Om en timme ska jag ta bussen till stan och dansa, men börjar känna mig lite sjuk så ska ta det lugnt. Har absoult inte tid med att vara sjuk just nu.

Idag kör vi på halväckligt hår och myströja (y
Förresten erkänn att jag ser lite smartare ut med glasögonen.

Oj, vad långt inlägg det här blev, och hyfsat mycket bilder. Det får ligga i bildkategorin:D

Hej! Sitter på bussen påväg hem från skola...

Hej! Sitter på bussen påväg hem från skolan. Slutade 11:30 egentligen men har suttit i studion i typ 4 timmar. Det är inte okej att vara kvar så länge efter att man har slutat:o Nu ska jag sluta skriva och vara lite social. Kram


Högskola

Hej igen.
Oj, två inlägg på samma dag, inte dåligt.
Sitter och kollar lite högskolor, okej det är typ 2 år kvar men bra att kolla redan nu. Det jobbiga är att jag verkligen inte vet vad jag vill bli.

Hinner inte skriva mer nu.

Kram

Golden Age

Hej hej!
Kollar på Family Guy idag igen, haha helt underbart.
Har börjat spela in på musikproduktionen idag. Jag och Amanda ska spela in Golden Age - The Asteroids Galaxy Tour. Ni vet den där Heinekenreklamen.


Förresten hände det precis nåt kul. Jag gick ut och gick! Jag RÖRDE på mig!

Nu är det reklam så ska städa lite på mitt rum.

Kram

OMG!

Shit, jag skriver idag igen! :O
Hej, förresten :)
Jag tror att det är bra för mig att blogga för då kan jag påminna mig själv om att göra läxorna. Nu kollar jag på Family Guy, såklart. Ska kolla på lite låtar som vi kan spela på ålderdomshemmet på söndag. Haha, jag, Amanda och Hanna ska spela för gamlingarna varannan söndag, lite kul. Vet bara inte vad vi ska spela. Sist spelade vi typ Evert Taube, lite Ted Gärdestad, en Beatleslåt och massa annan gammal musik, men behöver lite mer. Det lär ju bli mycket Beatlesmusik eftrsom jag och Amanda är värsta Beatlesnördarna. Jaja, en liten parantes.

Nu ska jag sluta leka med min webkamera och låtsas att jag har ett liv.


Kram

Islam

Hej!
Är så sjukt dålig på att blogga, men vill göra det ändå.
Kollar på Christine nu och ska göra min läxa om Islam(jäääj -.-).
Jag vet fan varför jag inte bloggar! Jag har inte ett skit att skriva om.
Men ska försöka göra det endå :)


Ni kan ju lyssna på Beatles eller nåt så länge.

Kram

RSS 2.0