The return of the Biff!

Hej!
Biffen (ja, jag kallas Biffen nu) is back!!
Är sjuk och sitter och kollar på Family Guy.
Har inte haft tid till att blogga, jag har haft massa läxor men nu har jag typ inga. Skulle egentligen åkt in till stan och kollat på Collage men orkade inte eftersom jag är sjuk. Förresten vet ni vad nån på tv sa innan?!!!!!!!!!!!!!
Han pratade om nån klädsida eller nåt och så sa han typ: Nu har vi kläder för både HON och HAN. Hur jävla svårt är det att säga Henne och honom, speciellt om man gör en reklam, då får man väl prata rätt? Förlåt att jag är sån språkpolis. Jag stavar också fel och formulerar mig fel men just när folk säger han när det ska va honom har jag väldigt svårt för. När folk säger HONS, vet jag inte vad jag ska ta mig till, det är inte ens ett ord.
Haha det är lite kul, typ alla säger han när det ska vara honom, hela tiden. Jag och Amanda stör oss så enromt på det och står alltid bredvid och skriker HONOM! Måste vara väldigt irriterande men vafan det är ju fel, det är väl bra att lära sig rätt. Haha.

Nu blev det lite långt om det så ska avrunda nu, haha.

Kram


Duktig :)

Hejsan hoppsan :)
Kollar på simpsons och gör SO läxan.
Vet ni vad jag gjorde igår?
Var ute och sprang med grannen. ISTÄLLET FÖR ATT ÄTA GLASS!! Kände mig riktigt duktig, plus att jag hade dansat innan också. Idag tog jag dock igen min missade glassätning.
Har tryckt på en tröja på bilden idag.
 
Nu ska jag tvätta lite.
Kram

Godnatt

Hejsan!
I lördags bar det av till Amanda där det blev en liten minitjejkväll med Amanda, Isse, Linnea och Hanna. Vi tog en promenad och lekte lite i en lekplats, sen gick vi hem till Amanda igen. Vi låg typ och pratade och kollade på Dity Dancing, gjorde nog inte så mycket mer. Jag och Isse sov där så jag kom hem idag, därför har jag inte bloggat så mycket.
Nu ska jag sova.
Godnatt

The last song

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men har faktist inte suttit vid datorn på några dagar.
Igår var jag på bio med Isabell, Jenny, Frida, Emelie och Linnea. Vi såg The Last Song, och fan vad bra den var. Lipade så det är stört, man hörde typ massa snyftningar och grejer från alla, det var nästan så att jag inte kunde sitta kvar, vara nära på att gå där ifrån för att den var så så sorglig. Haha fan vad fjantig jag är. Håller på att läsa boken nu också, den lär väl bli helt förstörd av mina tårar.




Nu ska jag göra läxor
Kram

Ugly Betty

Hejsan hoppsan!
Ligger och kollar lite halvt på Ugly Betty, borde duscha och göra läxor nu innan desperate egentligen men pallar inte röra på mig. Fast jag är fan pissenödig. Har huvudvärk också.
Kram

Balett!

Frida hade lagt upp et klipp på när vi dansar så tänkte lägga upp det ähr :)

Har haft typ prova på balett idag, riktigt kul, blir ännu mer på onsdag och måndag och
 onsdag nästa vecka.

Såhär såg jag nog ut ungefär :D Haha^^

Nu ska jag sova
Kram

Förresten, vad heter en manlig ballerina? Balle? :O

Spanskan färdig

Hola :)
Jenny åkte precis hem och vi är färdiga med spanskan, äntligen. Nu ska jag hit the shower och sen sova. Har bäddat rent. Har städat lite också, fast jag slängde in klädhögen på golvet i garderoben men palla bry sig, den syns ju inte iaf.

Kram

When I look at you - Miley Cyrus


Har typ alltid haft nåt emot Miley Cyrus, vet inte varför, hon bara stör mig. Men man ska inte dömma folk, den här låten är faktist riktigt bra. Man kan ju gilla en låt utan att gilla artisten förresten :)

Gaaah -.-

Nu skrev jag just ett jävla inlägg som försvann så jag tänker inte skriva nåt här, bara att mitt inlägg försvann. Kan skriva att jag håller på med min jävla spanska.

Kram

Spanska

Näe, nu får jag skärpa mig, haha.
Jag ska sluta med de här jävla blogguppehållen.

Har dock, inte mycket tid att blogga idag, har ett spanska-projekt som ska vara färdigt på måndag, ska kunna massa dialoger. Jenny som jag jobbar med, är borta över helgen och sitter nog på något utedass just nu utan någon möjlighet att översätta några ord så jag får göra mitt bästa idag och så får vi träffas imorrn.

Igår bestämdes äntligen SUCKtröjorna (tröjor som varje klass i nian gör). Typ hela klassen samlades och pratade, det var kallt som fan och vi kunde inte gå hem till nån så vi fick vara ute, men senare stack tjejerna hem till Linnea. Killarna, gick hem och satte sig vid datorn eller nåt (-.-). Först blev det svårt att hitta på ett bra sätt att komma dit, men med moppar och raggarbilen löste det sig. Hos Linnea kollade vi på nån Ben Stiller-rulle, kommer inte ihåg vad den hette, men kul var den.

Visste inte riktigt hur jag skulle komma hem sen men Isse var snäll och skjutsade hem mig.

Aja, nu ska jag göra spanska.

Kram

PS: Vad fan finns det att göra på Cuba ? Behöver veta till spanskan :)


Veckan :)

Oj, vad jag är sämst på att blogga men har haft fullt upp hela veckan. Kan dra igenom veckan lite snabbt.

Måndag: Åkte till stan med Amanda, köpte bla. skor till middagen. Kan dock inte gå i dem, men vafan, palla.
Tisdag: Rep med kören.
Onsdag: Ljus och -ljudsättning och genrep med kören och dansen hela dagen.
Torsdag: 3 föreställingar. Först en på morgonen för de mindre barnen, då var inte min dansgrupp med men jag var med i kören. Andra föreställingen var 12:30 för min skola, då var min dansgrupp med, och kören. Jag fick stå i kören med danskläderna på och med en tröja och halsduk över, sedan klättra ner bakom scenen och springa bort till dansarna. Sista föreställningen var på kvällen, då hade jag lite mer tid att byta om på så jag behövde inte ha på mig danströjan. Blev lite dramatiskt efter vår dans eftersom sofies knäskål typ hade hoppat ur led eller nåt. Jag märkte ingenting eftersom jag hade skyndat mig bort till kören igen. Märkte ingen på scenen eftersom vi hade på oss masker som man typ inte ser nåt på sidan i. Annars gick allting bra.
Fredag: Valborg. Jag och Amanda kom till elden ganska sent så den var redan tänd. Mötte Frida och Becca där och sen mötte vi upp Julia. Gick och kollade på fyrverkerierna och sen gick vi runt lite. Stack hem till Frida och tömde hennes pappas frys på fika. Sov ett tag och lite innan 00:30 gick vi och tänlte möta Isse som skulle komme hem med bussen från Frankrike. Vi missade henne med typ en minut, men det visste vi inte då så vi stod och väntade i en halvtimme. Isse ringde och jag och amanda gick åt vårt håll där Isse kom och mötte oss.

Nu är det lördag och ska antagligen träffa samma folk igen. Fast ligger fortfarande i sängen så borde nog gå upp.
Är sjukt hungrig också.
Aja nu är klockan 15:33 och jag ska nog göra mig i ordning.

Kram

RSS 2.0