HÖST 2010

Åååh, vad jag har börjat längta efter hösten!! Massa mysiga tröjor och halsdukar. Snygga jackor, strumpbyxor och knästrumpor. Usch, det är så långt kvar. Fast iof så känns det inte som att det var så länge sen jag satt inne och längtade efter sommarn. Det kanske inte är så långt kvar ändå. 


Fick hem en Elloskatalog idag det är därför jag har blivit så höstig. Det var riktigt svårt att hitta höstkläder så nästen allt i collaget kommer från ellos som verkar vara de enda som har några höstkläder. Tröjan längst ned till vänster är från Nelly.

Kram


August Rush.

Hej!
Hoppas ni har haft en kul midsommar. Det hade iaf jag. Badade två gånger faktist. Först någon gång på dagen och sen klockan 2 på natten.

Vi har kollat sjukt mycket på film och en av dem är August Rush. Den är så sjukt, jävlabra. Verkligen ett tips för musikälskare och även de som inte älskar musik. Har inte pallat blogga pga. den filmen. Har typ bara suttit och spelat hela dagen. Kommer nog inte blogga mycket just nu. Har ingen lust.
Kollar förresten på "Paul McCartney - Live for Born HIV Free" på youtube. Eller har på det i bakgrunden.
Aja, här kommer lite klipp från August Rush.

Första gången han spelar gitarr (O.o)!! Vill lära att spela på det sättet, sjukt coolt.

Den vuxna är hans pappa men ingen av dem vet om det!


Man kolla på hela filmen på Youtube.

Kram

:)

Hej!
Har inte haft tid till att blogga, har spenderat hela dagarna hos Amanda typ. Igår, eller i förrgår, tog vi en liten shoppingrunda. Hinner inte visa nu men hinner kanske på söndag eller lördag. Imorgon, eller idag, ska vi till Isse och senare träffa musikalgänget.

Här har ni massahärliga sommarlåtar ihopsatta till en låt :)



Kram

Godnatt ♥

Har blivit mycket småinlägg idag men har inte pallat. Tänkte bara skriva godnatt. Så.
Godnatt♥


Charlie and the chocolatefactory :D

Hejsan snoppsan!
Nu ska jag till Amanda och kolla på film. Kalle och chokladfabriken som vanligt. haha.
Kram

Christine

Hej!
Jätteskönt ute i solen, har varit inne i ca en timme nu och har ätit lite. Har lite ont i huvet, måste äta mycket salt och dricka vatten. Hmm.. Saltvatten? Haha näe, nu blir det Christine för hela slanten :)


Sola

nu ska jag ut i solen!
Kram

Michael Jackson

Stack aldrig till Amanda, var för trött. Detta ångrade jag så fort jag skulle börja kolla. Som jag skrev imorse så funkar inte ljudet på trean och på tv:n där uppe så funkar inte bilden på trean. Bilden här nere är inte jättebra heller. Jag har fått sitta där nere och kolla och ha tv:n där uppes volym på max. Lite jobbigt men vad gör man inte för att se Michael Jackson.
Det är svårt att inte fälla en tår när man kollar på sånt här. Han var verkligen ett musikaliskt geni som inte var menad att dö än.
 





Måste skriva en sak som gör mig väldigt pissed off.
På hans dödsdag ska svt visa en dokumentär om honom. Den är gjord av Ian Halperin som, om jag har fattat det rätt, bara försöker få honom att se dålig ut. Han har tidigare gjort nåt där han försökte bevisa att Michael var pedofil, men lyckades aldrig utan det visade bara att han var oskyldig. Har inte riktigt fattat det här med dokumäntären men jag har hört MJ fans vara arga över det här så jag gissar att det inte är nåt bra.

Om någon som läser det här vet lite mer än jag gör så får ni gärna kommentera.

Kram

Damsuga :)

Har inte börjat städa än, hihi. Men jag har gjort mig i ordning och ätit. Ska snart plocka undan på rummet och damsuga hela huset, men nu kollar jag på Ugly Betty så det får vänta. Senare ska jag iväg till Amanda och kolla på This is It, som går på trean 21:00.




Kram

:)

Airplanes - B.O.B feat. massa andra :)




Billionaire feat. Bruno Mars - Travie McCoy



Tv

Godmorgon!
Har varit uppa ganska länge men sitter här i pyjamas med smulorna från frukosten jämte mig, så ett godmorgon tycker jag passar sig. Kollar på Top Model men jag tror att det är typ Canada eller typ storbrittanien så kollar inte så noga. Hör inget heller eftersom ljudet på trean har bestämt sig för att leka stumm. Nu blev det helt svart. Aja, ska gå och fixa det och snart ska jag väl göra mig iordning och städa mitt rum.
Kram

Boxer-Robert

Just det, måste bara skriva! Fan asså har suttit hela dagen och stört mig på hur sjukt lik Daniel är Boxer-Robert! Det är ju läskigt!
Aja, tårtan var ju ganska fin endå, haha.
Kram

Besviken!

Okej jag är fan besviken på tårtan! Det var ju bara massa småtårtor!

Grattis!

Får väl göra som alla andra och skriva grattis till Viktoria och Daniel. Tv:n har gått på här hela dan, så har kollat lite halvt. Nu väntar jag på tårtan. Tycker att det har blivit lite väl stort och dyrt faktist men det är inget man kan göra åt nu så tänker inte tjata om det. Aja, de är väldigt söta tillsammans måste jag säga.

Kram

Ligger här ihoppressad i ett tält, gansk...

Ligger här ihoppressad i ett tält, ganska kul faktist. Har typ världens minsta plats att sova på och alla typ sover förutom jag och amanda. Men men ska väl försöka sova nu. Godnatt<3


Tältning

Blir tältning trots vädret. Vi får se hur det kommer gå. Hörs imorgon.

Kram

:)

Hejsan hoppsan lilleblogg!
Har fortfarande lite ont i huvet så ska inte göra det värre genom att sitta och glo på datorn i 200 år. Ska snart hoppa in i duschen och senare ska jag träffa tjejorna. Vi skulle ha tältat men vet inte om vädret tillåter det, så ska nog hem till Isse istället.

Kram

Migrän

Hejhej!
Tänkte bara titta in här. Har inte skrivit idag så var bara tvungen att skriva lite nu.
Har en fet, jävla huvudvärk som kan vara migrän. Så ska sova nu, om syrran kan komma ut ur duschen så att man kan få borsta tänderna.

Kram

2010-06-16 06:41

Hon sover fortfarande!
Varför är jag inte trött? Aja. Blir det fint väder så kan jag lägga mig och sova i solen sen, inte jättebra kanske, men nu är jag så vit att jag inte bryr mig.
Nu vaknade hon.
No somnade hon.
Nej, nu har jag en bit, torr kladdkaka och en halväten kaka som väntar på mig så
Kram

Sista natten mé gänget!




Haha, var bara tvungen!


Nu ska jag och min kaffesump aka. Catwoman aka. Amanda fortsätta själva, haha.

Hade inte så många bilder från skara men det var sjukt kul iaf :)

Avslutning!


Vad ska jag göra utan lillstirr?


Vad ska jag göra utan mina bästa (och enda) raggarkompisar?!!


Vad ska jag göra utan lillpojken?!!
Min nye långe(menintesålångeftersomjaginteärsåkort)vän!!
Och alla andra!!
 
Vad ska jag inte skratta åt utan Perssons lama skämt?



9B! <3 

Det här inlägget blev extremt lamt och bilderna är fortfarande tagna av frida.




Middag!









Jag vann pris för bästa kommentar. Ursäkta flinet men var tvungen att
läsa nåt jävla tal som lärarna hade skrivit, haha.




Ica hade likadan klänning som mig :O BITCH! Haha ^^


Hahah, höll på och dö när han kom ut. Dog på riktigt när han skulle klättra
upp på scenen. UTAN BYXOR!


Haha, här dog man ju lite igen, haha. De är brorsor, och inget annat ^^



Snodda av Frida:)

Hej

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, men måsta fan börja igen.
Klockan är 04:33 och jag har inte somnat än. Jag har försökt, men det går inte. Jag och grannen skulle dygna inatt men hon ligger här och sover nu. Vi pallade inte så vi gick och la oss, fast ja, jag är ju fortfarande vaken.
Funderar på att gå och duscha, men om hon vaknar så blir hon nog lite förvånad om jag inte är där, så får nog vänta med det.

Har slutat 9:an nu då, känns väl sådär. Kommer sakna alla så sjukt mycket, man kommer ju inte hålla kontakt med alla precis, men får försöka.

Kommer en bildbomb i nästa inlägg med bilder från, middagen, avslutning och lite från skara. Alla snodda av frida :)

Kram

Bilder från igår!

Här kommer lite bilder från igår.
Snodda av Frida :)








Ikväll blir det Linnea med Frida och förhoppningsvis några mer :)
Kram!

Musial

Näe nu ska jag blogga lite!
Har ju inte skrivit nånting om musikalen här!
Alla nior gör en musikal och har hållt på med den nu, det är därför jag inte har bloggat så mycket. Hade premiär på onsdagen och sen gjorde vi 3 föreställningar på torsdagen, blev riktigt slut efter det. Jag var zombie och kröp runt på golvet och skrämde folk typ. Temat var skräck om ni inte fattade det.



Aja. Ikväll har jag grillat (eller jag grillade inte men andra gjorde det) med typ hela musikalfolket, plus typ några till. Vet faktist inte riktigt vilka som var där. Mysigt var det iaf, jag och två till hade gitarr med oss, så har typ spelat hela kvällen.

Kram

RSS 2.0