Shoppa & Städa

Hejsan!
Grymt dålig uppdatering, jag vet.Men vad ska man göra?

Sitter här med lite ljus tända och helt nedsläckt. Sjukt mysigt, lite mörkt är det, börjar få lite ont i ögonen men jag pallar inte bry mig.
Igår blev det shopping med Johanna.
Jag köpte
# 3 typ stickade tröjor
# Vantar
# En mössa
# Idrottsskor, inte det roligaste inköpet, tror nog seriöst att det är världens tråkigaste sak att köpa. Inte skor utan idrottsskor, vanliga skor är grymtkul.
# Present till mamma, en typ hink med lite typ skrubbsaker i eller vad man ska säga.Sjukt söt iaf, från Åhlens.

När man går med alla påsarna i handen så känns det som att man har köpt hur mcyket som helst, men sen när man kommer hem så är det inte alls lika mycket. Det var jobbigt att släpa på iaf. Gast jag älskar att gå med mycket påsar så det gör inget.

Idag har ja städat. Nej jag skojar inte, det har jag faktist. Dock inte mitt rum. Jag har städat i tvättstugan, köket,hallen och lite i vardagsrummet och toan. Nedervåningen typ.
Jag började med att städa i tvättstugan, stod och försuke få bort målarfärg från vasken,det tog nog typ en timme bara att få bort den där jävla färgen, men nu kan man se vilken färg den egentligen har.
Annars har jag dammat, damsugit,tvättat m.m. Andrea kom och hjälpte till och skurade golvet.
Vi har också slagits mot Spindlar och tvestjärtar, eller vi och vi, jag fick andra att ta dem.
Jag hade egentligen tänkt städa hela huset innan mamma kom hem, men hon kom hem innan hälften av huset var färdigt så, jag pallade inte övervåningen. Men imorrn kanske det blir lite mer städning.
Är jag världens bästa dotter eller vad? Haha, nej men nu ska jag släcka ljusen, äta lite banankaka, kanske duscha och sen gå och lägga mig.

Kram

Dans

Heeej :)
Det blev visst ett litet inlägg idag, det var ett tag sen.
Jag hinner inte skriva så mycket just nu, för jag ska möta Isabell om 10 min.Vad konstigt det kändes att skriva Isabell, brukar säga Isse, men det är inte viktig nu.
Vi ska till dansen, första danslektionen den här terminen, ska bli kul, jag är inte jättetaggad men sak samma.
Nästa vecka börjar kören också, vi ska typ ha Disney tema, kanske inte det roligaste, eller iaf inte om vi ska ha alla nya Disney saker, asså typ High school musical eller typ Hanna Montana och sånt, men vi får väl hoppas på de gamla hederliga Disney låtarna, haha.

Men honner inte skriva mer nu, när jag kommer hem så måste jag skriva svenska, kanske blir nåt litet inlägg men vi vet ju hur det kommer bli så jag får säga hejdå för nån vecka nu.
Hejdå

RSS 2.0