Raggarsmurja :)

Hejsan!
Ligger i sängen och ska snart sova, tänkte kolla på lite Vänner först.
Ville bara skriva att jag tycker att ni ska läsa Björn och Benny aka. Emelie och Jennys blogg.

Godnatt <3

Matte! :J

Hejsan!
Har inte klätt på mig än, haha. MEN jag har hittat bra ackord till warwick avenue, behöver dem eftersom jag ska kompa Amanda på onsdag. Jag har också jobbat i matteboken. Känner mig lite stolt. Ska snart gå och duscha, måste hinna innan Gossip girl börjar. Fan, jag saknar säsong 1. Känns som det var mycket bättre då, jag älskar det fortfarande men inte lika mycket som säsong 1. Får väl ta ett Gossip girl maraton nån gång.

Har inte fått tag på bilderna från igår än (kan vara för att jag inte har försökt) men de dyker säkert upp nån gång. Men iaf, nu ska jag gå och duscha.

Kram

Alice

Riktigt rolig kväll med tjejerna ikväll.
Först gick vi och åt på claras, sen Alice i underlandet i 3D. Inte jättebra 3D men filmen var jättebra. Älskar Tim Burton och Johnny Depp. Nostalgin av att se alla figurerna som jag kände igen från gamla filmen som jag inte har sett på flera år gjorde inte saken sämre.

Efter filmen var Linnea extremt pissnödig men resecentrum var stängt så hon höll typ på att dö. Någon kom på nån idé om att vi skulle sova på hotellet, jag kände att det behöves en tråkig, realistisk person så jag var helt emot det. Haha. Jag var skittrött och ville hem. Vilket jag även är nu så jag ska nog sova, eller kolla på lite vänner, vi får se.

Tog typ inga bilder, men Jenny tog massa så jag ska se om jag får tag på henne imorrn så arr hpn kan skicka dom. Pallar inte lägga in de jag tog nu.

Kram

Mat & Bio

Hej!
Har inte bloggat alls mycket nu, men jag har inte pallat och pallar egentligen inte nu heller. Ligger och kollar på Belle & Tyra show. Mysig kväll med Amanda, Frida, Emelie, Jenny och Linnea igår. Gjorde världens starkaste mat, jag och Amanda kunde inte äta typ, Emelie och Jenny kände ingenting. Ikväll blir det bio och mat med samma människor utom Frida. Jättekul blir det.  

Nu måste jag klä på mig.

Kram 

Dååligt!

Hallå!
Intagningsprovet gick så extremt dåligt. När jag skulle spela Blackbird så glömde jag helt bort hur den gick, det var aset pinsamt. På de andra låtarna gick det lite bättre, men det lär fortfarande hemskt. Nu måste jag göra bättre ifrån mig nästa vecka på Kungsgymnasiet.

Har suttit i typ resturangen (eller vad de kallar det) med alla musiksökande från vår skola typ hela dagen. Hade ju teoriprovet 8:45 och det praktiska 14:05. Så fick vänta i 4 timmar. Olivia och Jenny hade 15:00 och 16:00 så jag väntade på dem också.

Nu tittar jag på simpsons och borde göra nåt, typ läxa eller duscha eller nåt, men jag är helt slut. Har suttit och varit asnervös typ hela dagen och man blev trött av det.

Köpte förresten lite måbättre saker idag.

Godis :)
Converse, haha så mycket saker xD

Haha tagen med Datans webbkamera så inte så bra.

Jag och Amanda gick till musikbörsen och de satte dit en knopp på min gitarr, så nu kan jag ha band på den så att jag kan stå upp och spela.

Nu ska jag dricka mitt fjärde glas äppeljuice.

Kram

Sitter på peset och väntar på min tur. Har...

Sitter på peset och väntar på min tur. Har gjort gehörsprovet, gick ganska bra. Om 3 och en halv timme ska jag spela. Kram


:O

Hejhej!
Sitter och pluggar inför det skriftliga musikprovet imorrn. Känns inte alls bra eftersom jag fortfarnade inte kan nåt och inte kan lära mig det av nåt jävla häfte. Min musiklärare hjälper ju inte till heller. Börjar bli riktigt sur. Men men, jag får väl göra extra bra ifrån mig på det andra. Haha fast det lär jag ju inte göra.

Jaja, kollar på Vänner också. Det blir man ju lite gladare av.

Hinner inte blogga mer nu och inget mer idag. Åker till Amanda snart, ska sova där i natt.
Kanske mobilbloggar ett godnatt sms senare, hihi.

Kram

Fan! Jag kan inte ...

Fan! Jag kan inte sova, har till och med druckit varm mjölk. Det hjälper inte alls kan jag säga.


Mobilblogga

Hej hej! Jag upptäckte just fenomenet (?) att mobilblogga, så det kanske blir lite mer uppdatering. Fast mamma klagar redan på att jag sms:ar för mycket så det blir kanske inte överdrivet mycket.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har varit lite med Amanda a.k.a catwoman. Jag spelade lite gitarr som vanligt, och hon dansade. Det blir väldigt mycket sånt nu men det är ju för att det är intagningsprov nu. Som jag tjatar om i varje inlägg.

Men nu ska jag kolla på Vänner, även om jag vet att jag borde sova.
Godnatt <3

Hej:) tänkte bara testa mobilblogga, vi få...

Hej:) tänkte bara testa mobilblogga, vi får väl se om det funkar.


Gamla inlägg :)

Hejhej!
Sitter och segar 85 steg hemifrån. Riktigt små steg är det också, asså jag mätte när jag gick i 6:an och satte ner fötterna precis framför varandra. Det är antagligen ingen som fattar, men det spelar ingen roll.

Ganska roligt att läsa alla gamla inlägg jag har skrivit. Jag skäms. Det är fan riktigt pinsamt så dåligt skriver jag, fast om några år kommer jag väl läsa det här inlägger och skämmas över det här inlägget.

Maj 2007

En vanlig dag i Johannas liv!!

Tjenamors!!
Nu har jag kommit hem från skolan,ätit och sett på alla tv program,för er som vill veta så har jag sett på:lite av OC,Sabrina tonnårshäxan,fresh prince of bel air,The war at home och sjunde himlen.
En vanlig eftermidda altså.
Idag ska jag vara med Emelie, eller altså vi är egentligen redan men hon är hemma och gör matte läxan,najs,medans jag sitter här och har skojsigt vid datan.
Det var långrast i skolan idag (en och en halv timme typ) vi gick och åt pizza som vanligt,fast det var bara jag och Amanda.Fast egentligen åt vi inte pizza, vi åt pommes med kebab sås,mm men vi åt det ju på pizzeria så det blir ju typ pizza.Och Amanda satt och pratade om bakterier hela tidan,najs, haha xD
Jaa imorrn är det fredag gött med helg sen.
Just det jag måste bara berätta om en sak som linnea typ sa i tisdags eller nåt.Vi skulle ha gympa och hon skulle ta ut sin väska ur skåpet, men hon fick inte ut den först (klantiga lilla linnea) och då sa hon såhär:Jag fick inte ut den genom hålet,så jag fick pröva en annan vinkel.Å guuud vad vi skrattade åt det sen.Till och med våran lärare tyckte det var roligt.Jag skulle gärna berätta mer om vad linnea har gjort, men vem vet hur lång tid det skulle ha tagit så,nää det orkar jag inte.
Jaja vad kan man skriva mer egentligen.Just det,det hände faktist en dålig sak idag.Frida blev sjuk och gick hem, det var inte kul, eller egentligen så blev hon ju inte sjuk,för hon var sjuk när hon kom till skolan,men ni fattar vad jag menar.Gud va go du är Linnea, puss på dej.


                   Och alla andra puss på er med!!


       //Jolliutt


Haha, nej nu ska jag klaga på att alla bloggare har liv och inte bloggar 24/7!
Kram


Inställd..igen.. ^^

Hej hej!
Sitter och kollar på simpsons. Var lite med Amanda och Isse igårkväll, vi kollade lite på film och Amanda gjorde kladdkaka. Tror jag kom hem lite innan två.Men lyckades gå upp hyfsat tidigt för att vara mig.

Skulle egentligen till Jenny ikväll, men typ inga som kunde komma dit så det blir inget. Haha, känns som att det här har hänt förut.
Är nog ganska bra att jag är hemma ändå, jag har ganska mycket saker att göra.

Kram

Nelly

Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM


Såg den här på Nelly och började fundera på att ha nåt sånt på
avslutningsmiddagen eller avslutningen.
Är inte säker, men den var ganska söt.

Så jävla störande med rubriker!

Hej!
Har väl inte blivit så jättemycket uppsats idag. Stack till Amanda istället. Senare kom Elin dit och de övade på sina dialoger till deras teaterintagningsprov. Jag satt med Amandas gitarr.

Har klickat hem lite kläder från HM. Men blev extremt sur. Hade spanat in ett par shorts, igår frågade jag mamsen om hon ville beställa dem och hon gick med på det, men vi skulle beställa idag eftersom det var så sent. Klart som fan att de var slut i min storlek, och nästa storlek. Men jag beställde två andra shorts.
Och lite annat.

Har faktist varit ute och gått líte idag, eller jag följde Amanda en bit när hon skulle dansa, men det blev lite motion iaf.
På tal om dans och motion så har jag världens träningsvärk i magen från dansen igår, som jag försökte förklara för Elin och Amanda innan så är det skönt att ha träningsvärk även om det gör ont. Med lite flumm och felsägningar kan det bli lite kul.

Nu ska jag snart kolla på The Jacksons eller vad det heter.

Kram

Ojsan!

ojoj!
Dålig uppdatering, eller ingen uppdatering. Har inte pallat bloggen, men nu ska jag blogga, ska sitta med en uppsats typ hela dagen så jag lär ju tröttna och blogga istället.
Är ledig idag förresten om jag inte har sagt det, imorgon med, det är UFA dagar typ.

Men nu ska jag duscha!
Kram

Prov

Hejhej!
Ska typ gå och duscha nu.
Har inget speciellt att skriva just nu känner jag. Intagningsproven närmar sig och jag vet inte riktigt vad jag ska spela och så, men det löser sig. Det jag är livrädd för nu är det skriftliga musiktestet man ska göra. Typ massa taktarter och typ intervall och skit. Jag har aldrig lärt mig sånt här, ska bli intressant att se hur det går.

Nationellt prov i Engelska imorgon. Usch! Jag gör jättedåligt ifrån mig på nationella, vet inte varför, jag är för stressad eftersom de är så viktiga. Men men.

Invigde skjolen från carlings jag köpte förra helgen.

Haha bilden suger men, ah :)

Kram!


bad

Jag kommer nu ihåg varför jag inte brukar bada. Jag tar alltid för varmt vatten så jag får bara ont i huvet och blir helt snurrig. Men jag hinner inte klaga massa på det nu för Gossip Girl börjar snart.

Kram

Fan!

Fan! Försöker verkligen skriva om den där jävla bollywoodsaken men kommer inte på nåt att skriva. Tycker inte om när det blir så, eftersom allt man skriver bara blir så pressat då.
Nej jag ska nog ta mitt bad nu. Fast jag måste göra rent badkaret först, det känns som om det är asskitigt.

Kram

Amerikanska pannkakor.

Hejhej
Har inte städat eller gjort mig i ordning än, men jag har börjat på en läxa. Ska skriva färdigt den och sen tror jag seriöst att jag ska ta ett bad, har inte gjort det på extremt länge för det är ganska tråkigt men jag fick för mig att jag ska göra det.

Har ätit lite också. Amerikanska blåbärspannkakor som blev äöver från igår. Sjukt gott med sylt och sirap.


Nu ska jag fortsätta med läxorna.

Kram


Säng

Hej!
Sitter här och lyssnar på musik typ. Ska snart gå och göra mig iordning. Måste också städa och göra läxor, fast det har jag sagt i princip varhe dag den här veckan så vi får väl se hur det blir.

Har förresten hittat en säng från sängjätten jag kanske ska köpa. Ska nog åka och kolla på den med mamsen på torsdag eller fredag, jag har studiedag eller nåt då.
Ska nog ändra lite färger och sånt med, jag vill ha nåt lite ljusare nu till våren. Nu har jag typ lite orientaliskt, det var inte ens meningen att skulle bli så från början, det bara blev så.
Men nu får vi se vilka färger det blir.

Kram


Family Guy

Hejsan!
Extremt dålig uppdatering nu, men jag pallar bara inte blogga. Jag har en känsla av att jag kommer sluta helt ett tag och sen börja igen. Men vi får se.
Jag pallar inte blogga mer just nu för jag ska sova.

Men jag kan slänga in ett klipp från ett av världens bästa family guy avsnitt!


Och så ett till, från ett annat avsnitt :)

Godnatt!

Trött

Hejhej!
Är helt slut. Vet inte varför, jag har inte ansträngt mig jättemycket. Fast ganska mycket för att vara mig. Efter dansen gick jag hem och tvättade, duschade, bakade. Sen satte jag mig vid datorn för att leta fakta om kashmir, gick inte jättebra, jag får fortsätta imorrn. Ska också göra matte imorrn.
Nu tror jag faktist att jag ska gå och lägga mig. Fast först måste jag smö(u)rja in mina händer, det känns som att huden på min högerhand snart spricker så torr är jag!    

Godnatt!

Som vanligt!

Hejsan!
Sitter och kollar lite på TV. Jag ska snart göra lite mat och plugga. Måste också baka och öva till intagningsprovet, fast baka gör jag efter dansen. Hinner inte skriva mer nu, för jag måste verkligen göra mat.

Kram

Mat!

Har precis ätit nu, det fick bli macka med kyckling, majonäs och smält vitlökssmör. Till det, lite sallad. Sjukt gott. Nu ska jag kolla på Simpsons och kolla upp lite fakta om kashmir. Haha.

Kram

Intagningsprov!

Hejsan!
Joey är slut och nu börjar Vänner. Har inte hänt så mycket idag, har varit på kören. Just det, fick reda på att det skulle vara intagningsprov på Kungsgymnasiet. Han sa ju att det inte var säkert att det var nåt för att det var ett estetiskt program, men det är det ju. När jag valde gymnasium tryckte jag på estet och då kom kungs upp så han har fel. Men men, nu är det uträtt, 31 mars är det. 23 på peset.

Hinner inte skriva mer nu, måste göra mat.
Kram

...

Hallå hallå!
Mådde jätte illa i morse så hoppade första halvan av skolan. Jag mådde illa igårkväll och vaknade i natt och trodde att jag skulle spy.

 Några 9:or blev utvalda att göra nåt engelskaprov och jag var med där så jag var tvungen att göra det där provet, det var därför jag gick till skolan. Provet tog inte jättelång tid så jag och Linnea sprang upp till Håkan (SYV) för jag ville kolla om intagningsproven på Kungsgymnasiet. Han trodde att det inte var några intagningsprov eftersom det är musik blandat med media, men jag tror att det är det. De kan ju inte ta in vem som helst eftersom skolan handlar mest om musik. Vi fick lite fika också, typ det enda jag har ätit idag. Efter det var det nån jävla enkät på 800 sidor, som tog sjukt lång tid. Helt störda frågor var det också, typ vad min mamma har gått för utbildningar och sånt. Det vet väl inte jag! Proven och enkäten handlade om hur bra svenskar var på Engelska typ. Vad har min mamma med det att göra? Haha,men iallafall så gick jag ner till musiken för att hämta massa tjocka häften där jag kan öva på noter och sånt.

Nu kollar jag på Vänner och mår illa, måste öva till ett spanskaprov också. Jag tror att jag måste äta nåt snart med.

Ska nog duscha nu och sen ska jag äta.

Kram

GG

Hallå!
Ligger och kollar på How I met your mother. Har kollat på årets första Gossip Girl. Hade saknat det så mycket. Nu väntar jag bara på att Dan och Vanessa ska bli tillsammans. Och Nate och Serena, har läst någonstans att de kommer bli tillsamans. Tror också att Chuck och Blair kommer göra slut, men jag vill inte det, de är så sjukt söta. Dan och Vanessa blir ihop i böckerna men TV serien följer ju inte böckerna precis, haha.

Nu ska jag sluta tjata om Gossip Girl.
Var lite på stan med Amanda, jag köpte inget, men jag fyllde på mitt busskort så nu får jag leva snålt det här månaden. Nästa månad med för jag ska köpa converse för mars barnbidrag. Aja inte så farligt. Amanda köpte en body på Bikbok om någon ville veta. Jättefin.

Från en sak till en annan. Någon som vet om Ted (how i met your mother) nånsin kommer berätta vem mamman är? Jag börjar bli lite sur på det. Haha.

Men nej, nu ska jag kolla på Two and a half men.

Kram/godnatt det beror på om jag bloggar mer.

Stan

Hej!
Sticker snart iväg till stan med Amanda så hinner inte blogga nåt idag.
Kram

Stewie


Hittade ingen bättre video, men var bara tvungen att lägga upp den.

Men nu ska jag faktist gå och lägga mig, eller det blir nog lite Vänner också vi får se.

Godnatt

Mamma

Det var mamma :D

...

Hejsan hejsan!
Ska nog snart gå och lägga mig. Har halvsovit framför Ed Tv. Så jag är inte jättetrött längre. Sätter kanske på en Vänner säsong.

Någon går runt där nere, förhoppningsvis är det mamma, annars är det nån annan i huset.

Kram

Sune och Gossip Girl

Hejhej!
8 läsare idag, det går frammåt :)
Sitter och spelar gitarr och är hungrig, men pallar inte fixa nån mat.
Gossip Girl börjar imorrn. Fan vad jag längtar.


Haha, bara för att jag vill ha sommar och för att de är så söta!
Sune in my <3

Nu ska jag fortsätta med gitarren
Kram 

:O


Jävlar vad bra. Lite seg i början eftersom dom typ pratar på turkiska men kolla
längre fram.

Nattbandy

Godmorgon!
Hade tänkt sova bort hela dagen idag, men sen vaknade jag 07:30 och har varit uppe sen dess. Ska nog ta lite frukost på sängen idag. Ska fortsätta kolla på I am Sam som jag började kolla på igårkväll efter Nattbandyn.
Det gick ganska bra för oss igår, vi gick till nån liten final mellan 9:orna vilket faktist är riktigt bra. Vår klass är inte världens idrottsklass. De var jätteduktiga. Domarna ska jag ju inte ens gå in på, de var ju fan blinda.

Jag och Amanda kom dit nån gång efter 8 tror jag eftersom vi var på stan. Haha först var vi på rusta så vi köpte ett tvåpack med kakor som vi gick och åt på, det kändes som vi fick lite konstiga blickar, men det var gott.
Annars köpte jag:
- En myströja
- Tvåpáck med T-shirtar
- Bikiniöverdel
- Solisar
H&M
- Skjol
Carlings

Nu ska jag äta frukost och kakor och kolla på I am Sam.

Kram

Godnatt

Hejhej! Orkar inte skriva massa nu, för jag sitter här och sover typ. Amanda gick just hem. Imorgon ska vi till stan och sen blir det nattbandy. Får se om jag hinner klä ut mig. Kanske kan göra nåt med håret.

Aja nu ska jag sova och klockan är bara 21:08!

Godnatt

Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta Cecilia Lind

Hejhej!
Har dansat. Hinner inte blogga massa nu, jag måste läsa noter till intagningsprovet på Per Brahe. Fick brev om det idag. Man ska sjunga/spela nåt man har övat in och så ska man sjunga den här låten:

Haha nej jag skojar inte.
Måste gå och öva nu, imorrn ska jag till Amanda och äta frukost.

Kram

Desperate & Cougartown

Hejhej!
Årets första Desperate Housewives idag då. Fan vad jag hade längtat. Nu kollar jag på Cougartown, vet inte om jag gillar det men jag var ju tvungen att kolla, det är ju ändå Courtney Cox.

Jag borde egentligen gå och lägga mig nu för jag orkar aldrig gå upp på morgonen men ska bara kolla färdigt. Var hos lilla Amanda innan idag förresten och jag pluggade faktist lite.

Är det jag som ser dåligt eller ser den nya Ica_ulf ut som han i Ondskan ?

Jaja, ska gå och lägga mig nu.
Godnatt

Bride and prejudice

Hejsan!
Har inte blivit så mycket bloggande nu känner jag. Har inte pallat bara. Har precis druckit lite Te (!) dricker aldrig te, men mamma har köpt typ femhundraelva påsar Julte och det luktar som Chai Latte, så var tvungen att smaka. Tror det kunde ha varit gott om det hade smakat lite mer.

Haha förresten, någon som har sett Bride and prejudice, nej jag menar inte pride. Vi fick se den i skolan, den är helt störd, nu ska vi skriva om den typ.


Men men, nu ska jag tvätta håret innan 2 ½ men.
Kram

RSS 2.0